Gázkazán – hosszútávú és korszerű megoldás

Ha gázkazán vásárlása előtt áll, épületgépészeti webáruházunkból kényelmesen, otthonról tájékozódhat és akár rendelhet is. Kínálatunkból telefonos vagy online szaktanácsadással könnyítjük meg a választást és egyedi ajánlatokra is van lehetőség. A legtöbb készülék készleten van – ezért személyes átvétel esetén már aznap hozzájuthat -, vagy a raktáron lévő termékeket akár másnap, kedvező áron házhoz szállítjuk. A kazánok, gázkazánok szinte valamennyi típusát megtalálja nálunk a legnevesebb, megbízhatóságukról ismert márkák képviseletében.

[wp_ad_camp_1]

Gázkazán választékunk korszerű készülékekből áll. Takarékos, nagy teljesítményű, fűtést és meleg vizet is biztosító, kompakt hagyományos készülékek és kondenzációs változatok is egyaránt megtalálhatók választékunkban.

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb típust, akár lakás, családi ház vagy ipari épület fűtését kell biztosítani. A gázkazánok ma már számtalan típusban léteznek, hogy kinek melyik a legideálisabb közülük, azt az épület adottságaihoz, – hőszükséglet, füstgáz elvezetés, használati melegvíz előállítás, – és a célzott árkategória dönti el. A szakmai segítség hosszútávon legtöbbször megtérül, mert a megfelelően méretezett és jól szabályozott fűtőberendezés jóval kevesebbet fogyaszt azonos vagy jobb komfortérzet mellett.

Gázkazán

Gázkazán

A korszerű márkás gázkazánok napjainkban már eleve sokkal magasabb minőséget képviselnek, mint a hazánkban felszerelt régi cirkók. Elektronikus vezérlésüknek köszönhetően jól szabályozhatók, könnyen kezelhetők, többségük programozható és külső hőmérséklet érzékelős termosztáttal is ellátható. Kompakt felépítésük miatt nem kell külön kazánházi helyiségbe felszerelni, mert csendes üzemű, helytakarékos, és esztétikus külsejű. A gáz üzemű fűtőberendezés vásárlásnál az árán túl az a fő szempont, hogy mennyire gazdaságosan üzemeltethető. Hosszútávon a korszerűsítésbe való befektetés csak akkor térül meg, ha a gázkazán maximálisan energiatakarékos.
Kínálatunkban rendkívül takarékos kondenzációs gázkazánok is találhatók, melyek olcsón állítják elő a nagy mennyiségű meleg vizet és mellette takarékos fűtést biztosítanak.

A kondenzációs gázkazán – megfelelő beépítés és kedvező üzemeltetés mellett – akár 30%-os megtakarítást is eredményezhet! Épületgépészeti webáruházunkban felkészült csapat nyújt segítséget vásárlókinknak a választásban. Bizalommal fordulhat hozzánk, ha tanácsra van szüksége vagy bármilyen kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatban!