Furgon bérlés a Rima autónál

A furgon bérlés nagy segítséget jelent, ha nem áll rendelkezésre megfelelő méretű gépjármű. Különösen a nagy rakodótér hasznos, ha nagy méretű bútorokat és tárgyakat kell szállítani. Ilyen lehet például egy költözködés. A furgon bérlés által nem kell költöztető cég segítségét igénybe venni, akár enélkül is könnyen végbe mehet a tárgyak és bútorok egyik pontból a másikba való szállítása.

Furgon bérlés ideális választás, ha szeretné egyszerűsíteni az életét és nem szeretne egy kisebb vagyont kiadni költöztető cégek szolgáltatásaira. Habár vannak megbízható költöztetők, azonban nagyon nehéz kifogni a jókat. Ráadásul a legnagyobb igyekezet ellenére is előfordulhat károkozás. Ha nem szeretné idegenekre bízni a bútorai és személyes tárgyai szállítását és pakolását, akkor szüksége lesz egy kellőképp nagy rakodótérrel rendelkező gépjárműre, amelyben még az igazán nagy bútorok, mint például a hűtőszekrény vagy a szekrénysor is kényelmesen és biztonságosan elfér. Ezenkívül a tárgyak és bútorok megfelelő rögzítéséről is gondoskodni kell, annak érdekében, hogy az út során se történjen semmiféle sérülés. A Rima autónál kölcsönözhető furgonok egytől-egyig fel vannak szerelve gumipókokkal, különféle rögzítőeszközökkel és szivacsokkal, amelyeket a cég költségmentesen bocsát a bérlő rendelkezésére.

Furgon bérlés

Furgon bérlés

A teherautók bérléséhez kaució fizetésére van szükség. Ennek mértéke a bérlés időtartamától, a gépjármű méretétől és típusától függ. Ahhoz, hogy a bérlő ki tudja kölcsönözni a furgont, rendelkeznie kell érvényes lakcímkártyával, személyi igazolvánnyal és jogosítvánnyal. Ezenkívül egy éves vezetői tapasztalatra van szükség, valamint minimum a huszonegyedik életévét be kell töltse a bérlő. Bővebb információkat a furgonberlesm1m7.hu weboldalon talál!