Forma 1 jegy online is kapható elővételben

Szinte minden Forma 1 futamra vehet jegyet online is, így érdemes kihasználni a lehetőséget, ha szereti a motorsportokat, vagy van egy kedvenc Forma 1 csapata, akinek szeretne élőben szurkolni. Az online foglalás igen egyszerű, így mindenki ki tuja választani a számára megfelelő futamot és jegyet.

[wp_ad_camp_1]

Forma 1 jegy online is megvásárolható, így a rajongók időben le tudják foglalni azt a Forma 1 jegyet, amelyiket csak szeretnék. Elég kiválasztanunk a futamot, és azt a helyet, amelyről úgy gondoljuk, hogy a legjobb választás lehet számunkra. A mygpticket.hu honlapon ezek az információk mind megtalálhatóak, így többek között meg tudjuk tekinteni az aktuális Forma 1 futamokat, és a hozzájuk tartozó egyéb információkat is. Még arra is van lehetőségünk, hogy megtervezzük az utat és azt, hogy a futamok alatt hol tudunk megszállni és kipihenni a szurkolás és az utazás fáradalmait.

Forma 1

Forma 1

A My GP Ticket segítségével a Forma 1 rajongói foglalhatnak online úgynevezett VIP Formula 1 Paddock Club jegyeket is szinte minden futamra. Ezekkel az exclusive jegyekkel további páratlan élményekben lehet részünk. Így többek között meglátogathatjuk a versenyterületet és a boxutcát is. Biztosítanak számunkra parkolóhelyet, és kapunk teát, kávét és péksüteményt, valamint a pezsgőbárból rendelhetünk pezsgőket is. A VIP jegy tulajdonosok számára kiváló rálátási lehetőség van a rajtra és a célegyenesre is. Ezeket a szolgáltatásokat az igazi rajongóknak egyszer mindenképpen érdemes kipróbálniuk.

Az online Forma 1 jegy vásárlása előtt érdemes mindent megtervezni, és felkészülni arra a futamra, amelyet meg szeretnénk nézni élőben. Fontos, hogy mindig olvassuk el a feltételeket és azt, hogy jegyünk milyen helyre szól, mert így megkíméljük magunka a tévedésektől, és az ebből származó fáradalmaktól. A jegyeket a leggyorsabban online tudjuk lefoglalni, így érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.