Forgalomtechnikai eszközök széles választékban

A forgalomtechnikai eszközöknek számos helyzetben nagy hasznát lehet venni. Például a forgalomelterelésre nincs ennél jobb módszer. Ha Önnek is forgalomtechnikai eszközökre van szüksége, akkor vásárolja meg őket kényelmesen, mindössze kattintással online!

Forgalomtechnikai eszközök vásárlásával könnyedén irányítható a forgalom. Számos különféle termék áll rendelkezésre, melyeket a sunikft.hu webáruház széleskörű kínálatában megtalál! Például az egyik legnépszerűbb forgalomterelő lámpát is, az úgy nevezett MPB1400 típusú fényjelzőt, mely két darab forgalomirányító készülékből áll, de ugyanakkor bővíthető három, négy vagy akár több fényjelző készülék összekapcsolása által is kábeles összeköttetés nélkül. Főleg a betorkolló vagy a keresztirányú forgalom szabályozására alkalmas. A szett teljes súlya két lámpával száz kilogramm. Szükség esetén a műanyag terelők és elválasztó elemek is bevethetők a forgalomirányítására. Ezeket homokkal és vízzel fel lehet tölteni. A termékeke különféle méretben és típusban érhetők el. A műanyag terelők negyvenkilenc és nyolcvan centiméteres magasságban érhetők el.

Forgalomtechnikai eszköz

Forgalomtechnikai eszköz

A sunikft.hu webáruházban számos forgalomlassító elem is található, például fekvőrendőr elemek. Célszerű megtekinteni a kínálatot és abban az esetben, ha más típusra vágyik, akkor köralakú, fényvisszaverő prizmabetéttel ellátott típusok is vásárolhatók. A Salamander gépkocsi stop nagy népszerűségnek örvend, amelyet főként a parkolóházak és a garázsok kijelölésére lehet alkalmazni. Ezek a termékek sötétben is nagy segítséget jelentenek, ugyanis sárga fényvisszanyerő csíkkal vannak felszerelve. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a sunikft.hu webáruházba!