Foci eb tv közvetítés az igazi rajongóknak

A foci eb rájátszás formátuma miatt, amely lehetetlenné tette az összes lehetséges forgatókönyv előrejelzését, az UEFA adminisztrációjának a selejtező csoportkör befejezéséig várnia kellett a döntő torna sorsolásával kapcsolatos kérdések megoldására.

[wp_ad_camp_1]

Foci eb tv közvetítés és minden információ megtekinthető a focieb2021.hu weboldalon, tehát érdemes ide kattintania, ha több részletet tudna meg a foci eb-ről és az idei meccsekről. Az UEFA nem tudta megakadályozni, hogy az egyik rájátszási út két fogadó csapatot tartalmazzon, ami azt eredményezte, hogy Románia (C csoport házigazdái) és Magyarország (F csoport házigazdái) összeálltak az A csoportban. Ennek lehetővé tétele érdekében az A utat párosították a D úttal (amely nem tartalmaz házigazdát), ezért világos forgatókönyvet biztosított minden lehetséges minősített csapat számára. 2019. november 22-én, közép-európai idő szerint 12:00 órakor sorsolásra került sor az UEFA székhelyén, Nyonban, Svájcban (a rájátszás sorsolásával együtt), amely az A csoport döntőbe rendezésének elsőbbségi sorrendjéről döntött. Minden válogatottnak 23 játékosból álló csapatot kell benyújtania, akik közül háromnak kapusnak kell lennie, legalább tíz nappal a bajnokság nyitó mérkőzése előtt.

Foci eb 2021

Foci eb 2021

Ha egy játékos elég súlyosan megsérül vagy megbetegedik ahhoz, hogy megakadályozza a tornán való részvételét csapata első mérkőzése előtt, akkor egy másik játékossal helyettesíthető. 2020. február 12-én az UEFA és a CONMEBOL egyetértési megállapodást írt alá az együttműködés fokozása érdekében, beleértve annak lehetőségét, hogy egy dél-amerikai mérkőzésvezetői csapatot nevezzenek ki a torna csoportkörébe. Amennyiben még több részletet olvasna a meccsekről és a közvetítésről nézzen be hozzánk a focieb2021.hu weboldalra.