Fiat alkatrészek online kedvezményes áron

A Fiat egy jól ismert olasz autómárka. A Fabrica Italiana Automobili Torino (F.I.A.T.) 1899-ben alakult. Az első személygépkocsit, amelyet a gyártó gyártott, 4 LE-nek nevezték el. 2014 elején a Fiat vezetősége megalapította a Fiat Chrysler Automobiles-t, miután megvásárolta a Chrysler Group LLC kontrollanyagait.

[wp_ad_camp_1]

Fiat alkatrészek online kedvezményes áron az alkatreszek.hu weboldalon elérhetőek méghozzá villámgyors kiszállítással, tehát itt a helye nálunk, ha ön is Fiat autóval rendelkezik, hiszen nálunk minden alkatrészt megtalál, legyen az futómű alkatrész, kormány alkatrész, felfüggesztési alkatrész, motor alkatrész stb. A modern Fiat autók modellcsaládját többféle karosszéria képviseli: rodster, szedán, ferdehátú, haszongépjármű, MPV, és kisteherautó. A Fiat személygépkocsik tágasak. Például, a mérsékelt mérete ellenére, a Fiat Aegea öt személyes, a Fiat Doblo csomagtartójában pedig 790 liter felhasználható hely van, amelyet tovább lehet növelni a hátsó ülés lehajtásával. Függetlenül attól, hogy a Fiat teljes modellcsaládja figyelemre méltó a funkcionalitás és a használhatóság szempontjából, vannak sportmodellek is.

Fiat autóalkatrész

Fiat autóalkatrész

Tehát a Fiat 124 Spyder rodster képes elérni a 230 km/h sebességet, 100 km/h-ra gyorsít 6,8 másodperc alatt. A fullback modell más autók közül kitűnik a megnövekedett teherbírási képességével: a vontatott pótkocsi tömege akár 3,1 tonna lehet. Ezenkívül ez az autó a világ egyik első pickupja, alumínium motorral, amely ötvözi a könnyűt és az erőt. Vásároljon alkatrészeket a Fiat autókhoz online-üzletünkben az alkatreszek.hu weboldalon és garantáltan nem fogja megbánni. Szakembereink és villámgyors keresőmotorunk, valamint nagyon hasznos szűrőnk segít kiváló minőségű alkatrészek megvásárlásában a legjobb áron.