Félsz a padlószőnyegtől? Nem kell!

A padlószőnyeg az egyik legkomfortosabb és legmagasztosabb melegburkolat! Sokan gondolják úgy, hogy ha padlószőnyeg burkolat mellett döntenének, akkor onnantól kezdve mindig lábujjhegyen kell járni a helyiségben és örökké rettegni kell, ha bepiszkolódik. Ez pedig hatalmas tévedés.

A padlószőnyegtől nem kell félni!

A padlószőnyeg varázslata semmivel sem hasonlítható. Mivel több típusa is létezik, ki tudjuk választani az igénybevételnek és használatnak legoptimálisabbat. Ha így teszünk, akkor nem kell aggódni felőle.

A padlószőnyegeket felhasználási területenként gyártják. Van lakossági, van közületi, van ipari padlószőnyeg is. Egyik vékonyabb, másik vastagabb, egyik rövidebb szálú, másik hosszabb. A különbözőségek nem véletlenek.

Egy padlószőnyeg, amit otthonunkban helyezünk el, lehet akár shaggy padlószőnyeg is. Ezt a hálószobában, a nappaliban, a gardróbban, a vendégszobában is használhatjuk.

A shaggy padlószőnyeg páratlan luxusban részesíthet!

  • Rendkívül magas komfortfokozata
  • Nagy szálmagassága
  • Sűrűsége
  • Gyönyörű színei vannak

A shaggy padlószőnyeg fényűző és rabul ejtő tulajdonságai szívmelengetőek.

Padlószőnyeg

Padlószőnyeg

A közületi padlószőnyegek már vékonyabbak, hiszen nagyobb forgalomhoz lettek tervezve. Népszerű például edzőtermek, üzletek, bankfiókok, szállodák, éttermek, irodák, szalonok, bemutatótermek és egyéb olyan helyiségeknél, ahol vendégeket, ügyfeleket és dolgozókat fogadnak. Mivel ezeken a területeken cipővel járunk a padlószőnyegek, gyakrabban kell tisztítani, mint otthon. Ezek tisztítása már ipari takarítógépekkel is megoldható, anyaguk strapabíró. Akár minden nap is takarítható, a közületi padlószőnyeg bírja a strapát.

A buklé padlószőnyeg is nagyon népszerű, szerencsés választás, amit az ifjúság számára gyártanak. Ezek vidám, színes, vékony anyagú szőnyegpadlók, amik a játszóházak, óvodák, gyerekszobák padlóira javasolnak a tervezők.

A padlószőnyeg előnyei közé tartozik, hogy padlófűtésre is letehető.

A szőnyegpadló tökéletesen alkalmas a padlófűtéshez is. Ez szuper, hiszen a padlófűtést egyre többen választják. Nincsenek a lakásban radiátorok, így helyet spórolunk ezzel a fűtési módszerrel. Több előnye is van, például az, hogy kellemes meleget érzünk a talpunkkal, illetve télen biztosan sok időt töltünk a szőnyegen, ha padlófűtésünk van.

Egy puha, szép színű, minőségi padlószőnyeg megváltoztathatja a helyiség egész hangulatát. Kellemes, meghitt, idilli légkör varázsolható vele, amit biztosan nem fog megbánni senki!