Fan-coil berendezések beszerzése online!

A fan coil egységek elterjedtek a különféle épületekben és létesítményekben, ahol kis magánterek vannak. Ezen épületek egy része általában kis és közepes méretű irodákat, sőt privát kaszinókat is tartalmaz. Ezeket az egységeket általában helyi termosztátok vagy néha maga az épület irányítási rendszere vezérli. Néhány magas épületben a fan coil egységeket általában függőlegesen helyezik el.

[wp_ad_camp_1]

Fan-coil berendezések várnak mindenkit a fisherklima.hu weboldalon, tehát nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk ha ön is régóta keres már ilyen magas minőségű berendezéseket. A fan coil elrendezése azt eredményezi, hogy az egységek egymás felett helyezkednek el különböző emeleteken, és mindegyiket ugyanazon csővezeték köti össze. Ezektől a létesítményektől eltekintve a több kis terű bevásárlóközpontok is inkább fan coil egységeket használnak hűtésükre. Mivel az FCU-kat sokkal olcsóbban lehet megvásárolni és felszerelni, mint a légkezelő egységeket, ezek a terek általában a jobb ár-érték arány és a terület kiegészítése érdekében vonzódnak hozzá. Olcsóbb beszerezni és telepíteni ezeket, mint más központi légkondicionáló rendszereket – Mivel ezek általában kis és közepes méretű helyeket működtetnek, a fan coil egységek viszonylag olcsóbbak, mint egy légkezelő egység és egy nagyobb központi légkondicionáló rendszer.

Fan-coil

Fan-coil

Ezenkívül méretük miatt könnyebben telepíthetők, ami megfizethetőbb telepítési költségeket eredményez, mint a többi rendszer. Egyéni helyiségszintű hőmérséklet-szabályozás – a fan coil egység rendszerének további előnye, hogy rugalmasabb lehet a hőmérséklet-beállításokkal, ha szobájának megfelelő testreszabása van. Energiatakarékos – Megfelelő karbantartás és üzemeltetés mellett a fan coil egységrendszere jelentős energiahatékonyságot eredményez, amely energiát és energiafogyasztást takaríthat meg. Bővebb leírást a fisherklima.hu weboldalon olvashat.