Fairy garden játékok raktárkészletből jó áron!

Ezek a miniatűr, fairy garden élő kertek interaktívabbak és tartalmasabbak, mint egy normál játékkészlet, tökéletesek arra, hogy a gyerekeket a természetről és a felelősségről tanítsák, miközben valódi játékot adnak nekik! Mindegyik készlethez különböző növényi magvak tartoznak (amelyek gyorsan csíráznak és könnyen gondozhatók), valamint rengeteg talaj a termesztéshez.

Fairy garden készletek várják kedvező áron a jatektenger.hu weboldalon, ezért kattintson ide ha ön vagy gyermeke is régóta vágyik egy fairy garden játékra.  A növényeknek csak rendszeres öntözésre van szükségük ahhoz, hogy az ültetés után növekedjenek. Amíg a gyerekek a miniatűr kertjük körüli növényekre várnak, a mellékelt tematikus tündérjátékkészletek tökéletesek a játékhoz és a jelenet kitöltéséhez. Ha a növények kellőképpen megnőnek, a jelenet egy gyönyörű kertet képvisel majd, misztikus tündérekkel, erdei lényekkel és kiegészítőkkel! Minden készlet tartalmaz egy tevékenységi útmutatót, amely segíti a gyerekeket, és gondoskodik arról, hogy kertjük a lehető legjobban fejlődjön. Nézzen be a tündérházba, és lepődjön meg, ahogy a zenei fényei varázslatosan felragyognak! A lágy fény tökéletes éjszakai lámpássá teszi ezt a tündéri otthont. A Light Terrace készlet vízkerékkel és szivattyúval rendelkezik, amelyek valóban működnek! Hozzon létre egy tündéri sétányt úgy, hogy összekapcsolja a hidat más kertekkel.

My Fairy Garden

My Fairy Garden

A készlet tartalmaz tündérvilágítótornyot, hidat, vízikereket, öntözőkannát, 4 kerti szerszámot, magcsomagokat (perje, mustár és borsó), magkezdőföldet, sáfrányt, a tündért, Calistát az egyszarvút és a tündéri repülő zsinórt. Tartalmaz egy füzetet összeszerelési útmutatóval és kertészeti útmutatóval. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be még ma a jatektenger.hu weboldalra.