Extra erős rugós vakondcsapda vakond ellen!

A vakondok alagutakon át közlekednek, de az alagutak nem csupán a föld alatti utak. A vakondok az alagutak végén speciális kamrákat ásnak, amelyek hálószobákként szolgálnak. Előfordul, hogy a vakondok az alagutak sorozatában generációk óta élnek, mielőtt mozognának.

[wp_ad_camp_1]

Vakond ellen ott van az extra erős rugós vakondcsapda ami igen kedvezményes áron kapható az elriasztok.hu weboldalon, tehát nézzen be bátran hozzánk és még többet tudhat meg a vakond riasztókról, valamint megtekintheti teljes kínálatunkat is. A vakondok az idejüket alagutak ásásával és élelem vadászatával töltik. Az állandó alagút átmérője általában körülbelül 5 cm és a felszín alatt 20–30 cm, míg az ideiglenes alagutak általában közvetlenül a talaj felszínén vannak. Tévhit, hogy a vakondok a kertekben azért túrnak, hogy megegyék a növények gyökereit. Valójában a kerti talajban található földigiliszták után vadásznak. A vakondok annyira szeretik a földigilisztákat, hogy naponta csaknem testtömegüket meghaladó földigiliszták esznek.

Vakond

Vakond

Az extra erős rugós vakondcsapda használata nem túl nehéz. A feladat nem túl bonyolult. Először meg kell találnunk a vakondok átjáróit. Ehhez használhatunk erre a célra készített eszközöket, vagy csak egy egyszerű botot, amelyet be lehet helyezni a földbe, hogy meghatározzuk, hol vannak a talaj átjárói, a vakondtúrás mellett. A megtalált átjáró felett távolítsa el a talajréteget, és illessze be a csapdát az átjáróba úgy, hogy a vakond áthaladjon a csapda lábai között. Fedje le az elhelyezett csapdát földdel úgy, hogy ne kerüljön napfény az alagútba, mert ebben az esetben az állat nem mozdul tovább, mert észreveszi a csapdát. A csapdaérzékelő megérintése aktiválja a csapdarugót és elfogja az állatot. Bővebben a vakondok elleni csodás eszközökről az elriasztok.hu weboldalon olvashat majd.