Esti gimnázium Budapest városában

Budapesti esti gimnáziumunk jó, kellemes környéken található, ezért nyugodt körülmények között szerezhet új ismereteket. Esti gimnáziumunk célja, hogy azoknak a felnőtteknek, akik nem jártak gimnáziumba, valamiért félbe hagyták gimnáziumi, szakközépiskolai tanulmányaikat lehetőségük legyen tanulni és egy új karriert felépíteni, tehát ha ön is erre vágyik, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Bővebben az oktatásról és az érettségiről a karriersuli.hu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Esti gimnázium Budapest városában elérhető, ezért érdemes leadnia online jelentkezési lapot a karriersuli.hu weboldalon. Esti gimnáziumunkban két hétköznapon folyik a tanítás, délután 3 órától este háromnegyed 9-ig, így ha ön a munkája mellett bele szeretne vágni a tanulásba, akkor nyugodtan forduljon hozzánk. A jelentkezéshez mindössze nevét, e-mail címét, telefonszámát, életkorát, az eddig elvégzett osztályok számát, illetve azt kell megadnia, hogy melyik tagosztályba szeretne járni. Az oktatás végén minden tanulónak lehetősége van leérettségizni, weboldalunkon pedig találhat korábbi érettségi feladatlapokat, amelyek segítenek majd a felkészülésben. Felkészülését adott érettségi témaköröket bemutató videó előadásokkal is segítjük.

Esti gimnázium Budapest

Esti gimnázium Budapest

További információkért és részletekért nem árthat rákattintani a karriersuli.hu weboldalra, hiszen itt megtalálhatja az oktatás, illetve az érettségi teljes leírását, ráadásul itt átirányítjuk önt akár Facebook oldalunkra is, ahol extra tartalmakat találhat, képeket nézhet és bővebb leírást is olvashat. Amennyiben bármi kérdése lenne esti gimnáziumunkkal vagy az oktatással kapcsolatban, arra is van lehetőség, hogy ezeket feltegye nekünk, csak annyit a dolga, hogy küld egy e-mailt a karriersuli@gmail.com e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 30 906 6885 telefonszámot és segítőkész ügyfélszolgálatunk felveszi majd önnel a kapcsolatot, hogy válaszolhasson a feltett kérdésekre.