Esküvő szervezés hatékonyan

Egy esküvő szervezése, nehéz és fáradtságos dolog. Sok apróságra oda kell figyelni, és még ha így is teszünk, akkor is kimaradhat valami. Ha a menyasszony szeretné az egészet rendezni, mindenképp szüksége van segítségre, ez lehet az édesanya, testvér, vagy egy barátnő.

[wp_ad_camp_1]

Egy kisebb esküvő kialakításához, elegendő pár hónap, de ha valóban hatalmas nászseregre vágyunk, akkor már érdemes egy évvel előbb is elkezdeni a készülődést. Ennyi idő azért szükséges, hogy biztosan mindent letudjunk foglalni, és mire eljön a nagy nap, az előkészülettel járó fáradságokat kipihenhessük. Először a párunkkal ki kell választani a megfelelő időpontot, majd jöhet a helyszín, és így tovább.

A zenekart, a vőfélyt, és a fotóst már jó pár hónappal előbb le kell foglalni. Ők nagyon fontos elemei a lagzinak, mivel a zenekar gondoskodik, hogy valóban jó legyen a hangulat, a fotókat pedig még évekig fogjuk nézegetni. Az esküvő folyamán szükség van egy emberre, aki irányítja a dolgokat. Ehhez nem feltétlenül kell egy viccelődős vőfélyt választanunk, ha akarjuk egy barátot vagy családtagot megbízhatunk ezzel a feladattal.

Esküvő

Esküvő

Ha a ruhaválasztásról van szó, érdemesebb az utolsó hat hónapban gondolkoznunk róla, hisz addig még fogyhatunk, illetve hízhatunk. Ajánlatos több szalont meglátogatni, több ruhát felpróbálni, mivel nem biztos, hogy a megálmodott ruha jól fog nekünk állni, de még az is lehetséges, hogy a próbák alatt, beleszeretünk egy másik darabba. Ide soha ne menjünk egyedül, vigyünk magunkkal egy olyan embert, akinek a véleményében teljesen megbízunk. A dekoráció stílusa és színkombinációja nagyon fontos, akár mi magunk készítjük, akár egy profi díszítőt kérünk fel a feladatra. Itt is sok apróságra oda kell figyelni.

Bár luxusnak tartják az esküvőszervező megbízását, de érdemes ezt a dolgot alaposan fontolóra venni, hisz ha egy valóban profit bízunk meg a dologgal, ő mindent megfog helyettünk szervezni. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy elmondjuk elképzeléseinket, és ő azt teljesíti.