Érdemes évente egyszer átnézetni a fűtésrendszerünket egy megbízható fűtésszerelővel

Általában mindenkivel előfordul, hogy élete folyamán fűtésszerelőt kell hívnia, mert be kell szereltetni egy új fűtőberendezést, vagy meg kell javítani, esetleg ki kell cserélni egy meglévőt. Egy bizonyos idő elteltével felújításra vagy korszerűsítésre szorulhat a meglévő fűtésrendszerünk, ilyenkor is fűtésszerelőt kell hívnunk, de van még egy alkalom, amit szakemberre kell bíznunk, mégpedig az éves ellenőrzést.

[wp_ad_camp_1]

A fűtésszerelő által évente elvégzett ellenőrzés rendkívül fontos, mégis sokan elhanyagolják ezt a feladatot. Legyen bár vegyes tüzelésű kazánunk, vízteres kandallónk, gázkazánunk, padlófűtésünk, falfűtésünk, cirkófűtésünk, távfűtésünk vagy bármilyen egyéb központi fűtésünk, mindegyiket ellenőriztetni kell a tél beállta előtt, ha nem szeretnénk, hogy az esetleges hibák a nagy hidegben jöjjenek elő, és fáznunk kelljen, amíg kijavítják azokat.

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

Mindegy, hogy öntöttvas radiátorunk, lapradiátorunk vagy acéllemez radiátorunk van bekötve, azt érdemes csöpögésmentesíteni a fűtésszerelővel, valamint az egész fűtési rendszert légteleníteni. A kandallókat is ki kell pucoltatni a használat előtt. Akik ezeket a lényeges intézkedéseket éveken keresztül elmulasztják, ne lepődjenek meg azon, ha egyszer a lehető legrosszabb időzítéssel megy tönkre a fűtésrendszerük valamely része.

Természetesen az ellenőrzés nem ad 100 százalékos biztosítékot arra, hogy a tél folyamán nem fog meghibásodni semmi a fűtési rendszerünkben, de mégis megnyugvást ad, és sok esetben felesleges plusz költségektől óv meg minket, ezért érdemes kihívni a fűtésszerelőt a nyár folyamán vagy legkésőbb kora ősszel. Az AQUAGAS 99 BT. megbízható fűtésszerelői vállalják az ellenőrzést. Bárki felveheti velük a kapcsolatot a viz-gaz-futes-szerelo.com internetes oldalon található elérhetőségek bármelyikén.