Energiatakarékosság az új házaknál!

Amint azt az Energiainformációs Igazgatóság (EIA) jelentette, az Egyesült Államokban a 2000. év után épített házak energiahatékonyabbak, mint a 2000. előtt épített házak. Ez talán nem meglepő az olvasóink többsége számára, de az energiahatékonyság növekedésének okát fontos megjegyezni.

[wp_ad_camp_1]

Kattintson ide tájékoztatásért és még többet tudhat meg arról, hogy mit jelent az energiatakérosggá az új otthonok esetében.  Az újabb házak körülbelül 20 százalékkal kevesebb energiát használnak belső tereik felmelegítésére, annak ellenére, hogy a 2000 után épített házak mérete megnőtt, ami a fejlett fűtési rendszereknek tulajdonítható. A szigorúbb energiakód-szabályozás felelős a hő hatékonyabb keringtetésére a házban. Ugyanakkor a lakosság dél felé történő elmozdulása részben felelős lehet a házak melegítésének korlátozásáért. A légkondicionáláshoz felhasznált villamos energia ténylegesen megnőtt a 2000 után épített házakban, bár ez nem tükrözi pontosan az új otthonok energiahatékonyságának javulását.

Energiatakarékosság

Energiatakarékosság

A megnövekedett igény a légkondicionáló egységeket használó lakosság nagyobb részét tükrözi, nem pedig a hatékonyság hiányát. Valójában a légkondicionálók már több mint 50 százalékkal hatékonyabbak, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Az energiakód előírásai, valamint az ablakok javítása és az új házak szigetelése javítják az energiahatékonyság előnyeit. Ha egy új megvásárlását tervezi, fontolja meg egy nemrégiben épített ház megvásárlását az energiamegtakarítás kihasználása érdekében, és mint mindig, nézze meg az eCAP programot, hogy megtalálja a környéken a legversenyképesebb energia árakat, így lehet a legjobb kihasználni az energiahatékonyságot. Az energiatakarékosság az egyik legfontosabb dolog napjainkban, így érdemes rá odafigyelni.