Éljen Ön is az ózonos fertőtlenítés lehetőségével!

Ha biztosra akar menni és szeretne valódi tisztaságot otthonában, üzletében vagy gépjárművében, akkor az ózonos fertőtlenítés jelenti a megoldást. Az ózonos fertőtlenítés teljesen biztonságos, abban az esetben, ha szakember végzi el a folyamatot.

[wp_ad_camp_1]

Ózonos fertőtlenítés a higiénia új szintjét jelenti. Olykor a méregerős tisztítószerek sem garantálják a teljes tisztaságot. A baktériumok és vírusok ellen igazán hatékony módszerre van szükség. Az ózon egy igazán erős fertőtlenítő szer, mely a klórnál háromezerszer erősebb, így a higiénia garantált. Ha az ózon kapcsolatba kerül bármilyen mikroorganizmussal, akkor azonnal megszünteti azt. Kétségkívül egy igen hatékony módszer a higiénia elérésére. Mivel az ózon rendkívül mérgező, ezért kizárólag szakember alkalmazhatja az ózonos kezelést. Az ózon elpusztítja a poratkákat, ágyi poloskákat, penészgombákat, vírusokat és baktériumokat. Az ózon a rossz szagot okozó elemeket is megsemmisíti, így például a dohányfüstöt és a lakásban tartott állatok szagát. Az ózongáz rendkívül hatékony, érdemes adni neki egy esélyt.

Ozone Busters

Ozone Busters

Mivel egy igen erős mérgező szerről van szó, ezért sem állat, sem ember nem tartózkodhat a helyiségben a kezelés ideje alatt. A szakemberek a kezelés befejeztével megmérik a hely ózonszintjét és ha biztonságos, akkor a helyiséget visszaadják a megrendelőnek. Azzal viszont érdemes tisztában lenni, hogy az ózonos fertőtlenítés nem pótolja a takarítást, tehát a koszfoltok nem tűnnek el az ózonos kezelés hatására. Ha Ön is szeretné igénybe venni az ózonos fertőtlenítés szolgáltatást, akkor érdemes ellátogatni az ozonebusters.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat, továbbá elérhetőséget is talál a kiváló szakemberekhez!