Életvezetési tanácsadás Győrben

Az életvezetési tanácsadás folyamata általában 60 perces ülésekkel zajlik, ahol mindig a beszélgetésé a főszerep. Az életvezetési edző kérdésekkel és játékokkal próbálja meg megoldani az ügyfelek problémáit. Egy problémakört körülbelül 5-10 alkalmon át boncolgatnak, az első alkalmat pedig megelőzi egy találkozó, amely teljesen ingyenes, és itt megtudhatja az ülések folyamatát és a kereteket.

[wp_ad_camp_1]

Életvezetési tanácsadás Győr közelében kedvezményes áron elérhető a zenit-coaching.hu weboldalon. A tanácsadást megelőző beszélgetés tehát ingyenes, így ha úgy döntene, hogy mégsem vág bele, akkor költségek nélkül távozhat. Az életvezetési coach nagy segítséget nyújthat ha ön úgy érzi nem teljesít jól a munkahelyén, ha folyton kifut az időből, ha nem tudja kifejezni érzelmeit, ha újra és újra ugyanazokat a hibákat követi el, ha nehéz döntés előtt áll és nem tudja mihez kezdjen, ha nem tudja kezelni a stresszt, vagy ha úgy érzi nem tart sehová az élete. Életünk néha nyugalmas, máskor pedig tele van konfliktusokkal és stresszel, amihez önerő szükséges.

Életvezetési tanácsadás

Életvezetési tanácsadás

A nagyobb konfliktusok és akadályok viszont sokat elvesznek ebből az önerőből egészen addig, amíg már tehetetlennek érzi magát. Az életvezetési tanácsadás abban segít, hogy ezt az önerőt, vagy énerőt újra visszanyerje, és újra kezébe vehesse saját életét. Gyakran megtörténik, hogy egy pillanatra megfeledkezünk magunkról és letérünk a helyes útról, ebben is segítenek az edzők, hogy így majd újra vissza tudjon térni a helyes útra. Amennyiben többet szeretne megtudni az életvezetési tanácsadásról, mindenképp látogassa fel weboldalunkat a zenit-coaching.hu-t. Kérdések felmerülése esetén vegye fel velünk bátran a kapcsolatot a kriszta@zenit-coaching.hu, a barbara@zenit-coaching.hu vagy éppen a tibor@zenit-coaching.hu e-mail címen.