Élet a folyami hajón – videós élménybeszámoló

Egy folyami hajótúra feledhetetlen élmény, ami az életünk végéig elkísér bennünket. Feledhetetlen akkor is, ha utasként és akkor is, ha személyzetként vettünk részt az utazáson.

[wp_ad_camp_1]

Élet a folyami hajón – videós élménybeszámoló tekinthető meg egy hajóról, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő szolgáltatást biztosít a vendégei számára. A videó betekintést enged a személyzet mindennapjaiba, illetve megmutatja, hogyan telnek a munkaórák egy ilyen hajón. A videón látható, hogy a természeti környezet csodálatos. Európa számos olyan nagy folyóval rendelkezik, ami tökéletesen hajózható és csodálatos utakat tartogat mindazoknak, akik időt és pénzt áldoznak egy ilyen luxus utazásra.

Folyami hajó

Folyami hajó

Láthatjuk, hogy a vendégek maximális figyelmet kapnak. A konyha tökéletes állapotban van, a legszigorúbb egészségügyi ellenőr sem találna semmi kivetnivalót. Olyan érzésünk van, hogy a négycsillagos szállodák konyhái is alulmaradnának ezzel a hajóval szemben. Talán nem is tévedünk. Annyi bizonyos, hogy ínycsiklandó étkek készülnek ebben a konyhában. Egyértelmű, hogy minden rendelkezésre áll, ami a vendégek tökéletes és zavartalan kiszolgálásához szükséges.

A videót látva biztosan sokan eljátszottunk a gondolattal, jól éreznénk-e magunkat egy ilyen hajón akár vendégként, akár személyzetként. Azt gondoljuk, mindkettő élmény lehet. A Crew Ügynökség lehetővé teszi, hogy bárki kipróbálhassa, milyen egy folyami luxus hajón dolgozni.

A videó egyértelműen mutatja, hogy a hajón munkát vállaló személyzet remekül kijön egymással, remek a munkahelyi hangulat és joggal gondolhatjuk azt, hogy így a munka is édesebb. A közhiedelemmel ellentétben a munkaidőn kívül eltöltött idő remekül alakítható, a lehetőségek szerint mindenki azzal tölti a szabadidejét, amivel szeretné.