Elektromos hajkefék versenyképes áron az interneten!

Használható az elektromos hajkefe nedves hajon? Néhány dolgot figyelembe kell venni, amikor ilyen kefét használunk nedves hajon. A kerámialapokkal ellátott termikus kiegyenesítő kefék hasonlóak a hajvasalókhoz –inkább ne használja őket nedves hajon.

Elektromos hajkefék olcsón rendehetőek a probeauty.hu weboldalra látogatva, ezért keresse fel weboldalunkat és válogasson bátran a Babybliss kínálatában a jobbnál jobb kefék között. A fűtött, elektromos hajkefék sérülékeny, nedves hajra való helyezése túlmelegedést okozhat, összetörheti a kutikulát és tönkre teheti a haját. De mi a helyzet azokkal a kefékkel, amelyek forró levegővel szárítják és formázzák a hajat? A forró levegős hajformázók befejező eszközök, és nem a nedves haj teljes megszárítására szolgálnak. Ezek az eszközök nem rendelkeznek a hajszárító erejével. Ha nedves a haja, és az elektromos kefével szeretné formázni, szárítsa meg 80%-ban a hajszárítóval (vagy hagyja levegőn megszáradni, amíg csak egy kicsit lesz nedves). Ezután használja az elektromos kefét, hogy befejezze a megjelenést, dúsítsa és formálja a haját. Az elektromos hajkefék tökéletesek a hajmosások közötti javításokhoz is. Bár a hőformázás bármilyen formája károsíthatja a haját, az elektromos kefék az egyik legbiztonságosabb hajformázó eszközök.

Elektromos hajkefe

Elektromos hajkefe

Ezek minimális kárt okoznak, mivel kevesebb közvetlen hőt használnak fel, mint a hajsütővas vagy hajvasaló. Ahelyett, hogy a haját egy forró felülethez (a hajsütővas hengeréhez vagy egy vasaló kerámia lapjaihoz) tartaná, az elektromos kefék úgy vannak kialakítva, hogy simán működjenek a hajon. Ha haja színkezelt vagy hősérült, keressen egy ionos elektromos kefét, amellyel lerövidítheti a formázási időt. Az ionos technológia semlegesíti a statikus elektromosságot, átitatja a nedvességet és kifényesíti a haj kutikuláját a ragyogó, egészséges fényért. További részletekért és rendelésért megéri benézni a probeauty.hu weboldalra.