Elektromos főzőlap akciós áron

Az égőbe tekercselt fűtőelemekkel ellátott elektromos főzőlapok körülbelül 1000–1100 watt energiát fogyasztanak, míg az öntöttvas elektromos főzőlapok körülbelül 1.300–1.500 wattot fogyasztanak, és lényegesen gyorsabban melegednek fel. Az elektromos csatlakozók egyes modelleknél 110-120 voltot igényelnek, másoknál 220-240 V feszültséget.

[wp_ad_camp_1]

Elektromos főzőlap akciós áron vár mindenkit a digitalweb.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a teljes készletet is az elektromos főzőlapok illusztrációival együtt.  Elektromos indukciós főzőlap – Az indukciós főzőlapok váltakozó árammal működnek, hogy hő keletkezzen a megfelelő típusú edényekben, és biztonságosan használhatók. Elektromos kerámia sugárzó főzőlapok – tekercselt fém elemekből vagy halogén lámpákból állnak, amelyek alulról hőt sugároznak egy edzett kerámia üvegfelületen keresztül. Elektromos tekercses vagy szilárd főzőlapok – Ezek a főzőlapok általában olcsóbbak, és úgy működnek, hogy az elektromos áramot egy ellenálló tekercselemen vagy szilárd főzőlapon keresztül közvetlenül használják. A legtöbb tartomány két, négy vagy hat különböző méretű főzőlapot tartalmaz, ezeknek a technológiáknak csak az egyikét alkalmazva, de más, ezen technológiák kombinációját biztosító (például sugárzó és indukciós, vagy indukciós és gázos) főzőlapok is rendelkezésre állnak.

Annak megértéséhez, hogy miért tartják az indukciós főzőlapokat „biztonságosabbnak”, és miért válnak egyre népszerűbbé, meg kell értenie, hogyan hoznak létre hőt. A főzőlapok fém elemeket tartalmaznak a főzőlap felülete alatt. A főzőlap bekapcsolásakor váltakozó áram kerül át ezeken az elemeken, amely előre-hátra leng az elemeken keresztül. Ez az áram egyáltalán nincs hatással a legtöbb más anyagra – beleértve az emberi kezeket is – de elektromágneses teret hoz létre a főzési felületen. További részletekért és rendelésért nézzen be a digitalweb.hu-ra.