Electric Power akkumulátorok a legjobb helyen!

Az Electric Power Magyarországon az egyik legszínvonalasabb akkumulátorgyártó cég, ami nem is csoda, hiszen folyamatosan újulnak technológiailag. A cég fő tevékenysége, hogy gépjármű indító akkumulátorokat fejleszt, valamint gyárt. Termékeink gondozásmentesek, karbantartásmentesek és esztétikus, valamint minőségi konstrukciók, amelyek ráadásul webáruházunkban, a Kovács Autóalkatrészeknél kedvező áron kapható.

[wp_ad_camp_1]

Az Electric Power akkumulátorok egyik legjobb akkumulátora a 45AH//360A, amely 12V feszültségű, az akkumulátor kapacitása, mint az nevében is megjelenik, 45AH, indítóárama pedig 360A. A termékre webáruházunk 1 éves garanciát vállal, és ez az akkumulátor éppen készleten is van. A kocka alakú Electric Power is rendkívül minőségi darab, hiszen akkumulátorának kapacitása 40AH, indítóárama 330 A. Erre a termékre is webáruházunk 1 éves garanciát biztosít, és most éppen akciós áron kapható, tehát ragadja meg ezt a kihagyhatatlan alkalmat, és rendelje meg most! Az Electric Power akár hulladék akkumulátorokat is képes visszagyűjteni és újrahasznosítani, igazából ez a cég egyik alapelve, hiszen nálunk a környezettudatosság a legfontosabb.

Electric power akkumulátor

Electric power akkumulátor

Webáruházunkban még rengeteg féle akkumulátor kapható, de kétségtelen, hogy az Electric Power akkumulátorai a legkedveltebbek a vásárlók körében is. Amennyiben többet szeretne megtudni az Electric Power gyártóról, vagy az általuk forgalmazott akkumulátorokról, esetleg meg szeretné tekinteni teljes kínálatunkat, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Ha kérdések merülnének fel, abban az esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 62 468 444 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@kovacsauto.hu e-mail címre írva, és barátságos csapatunk készségesen áll majd vásárlóink rendelkezésére.