Egyedülálló és látványos mozgóreklámok Debrecenben

Olyan sok reklámozási forma és reklámokkal foglalkozó cég kínálja felületeit és szolgáltatásait, hogy sokszor nem is tudja eldöntetni a megrendelő, hogy mit érdemes választania, hogy a pénzéért arányos forgalomnövekedést érjen el. Debrecen területén mindenféleképpen érdemes a DKV Reklám segítségével népszerűsítenie szolgáltatását, vagy termékét, mert olcsón elérheti vele egy egész város lakosságát nemtől és korosztálytól függetlenül.

[wp_ad_camp_1]

Az olcsó reklám bérleti díj mindenki számára elérhető, aki a DKV Reklám segítségével népszerűsíti termékét vagy szolgáltatását Debrecen területén. A járműreklám nagyon egyedi és különleges. Míg egy reklámtábla egy helyben áll, és csak akkor észrevehető, ha valaki véletlenül pont arra néz, addig egy járműreklám figyelemfelkeltő, mert hatalmas, mozog, a város számos pontján megjelenik, és nagyobb eséllyel nézzük meg, mint az egy helyben álló táblákat.

Dkvreklam

Dkvreklam

Bárki, aki megfordul az utcán gyalog vagy bármilyen közlekedési eszközzel, vagy csak kitekint az ablakon, akaratlanul is rápillant például egy busz oldalán található színes, ízlésesen megtervezett óriáshirdetésre, és ezzel a reklám magjai már el is vannak hintve. Minél többször találkozunk egy adott reklámmal, annál biztosabb, hogy amikor döntenünk kell, akkor azt a márkát, vagy azt a céget fogjuk választani, ami minden nap fel-fel villant a szemünk előtt a város számos pontján.

Az olcsó reklám bérleti díjakat érdemes megtekinteni a DKV Reklám honlapján, a dkvreklam.hu internetes oldalon, ahol részletes tájékoztatást lehet olvasni a járműreklámokról. A galéria menüpont alatt megtekinthetőek a képek a már elkészült reklámokról, és elolvashatóak a referenciák. A honlapon egyéni árajánlatot is lehet kérni, vagy fel lehet venni a kapcsolatot személyesen a DKV Reklám munkatársaival.