E-liquid, a biztonságos cigarettázás jegyében

Az e-cigaretta robbanásszerű népszerűségre tett szert az elmúlt pár évben. A nagy népszerűséggel egy időben számos tévhit is elterjedt az e-cigarettázás kapcsán, amelyeket nem lehet elégszer megcáfolni. Természetesen az is fontos, hogy az e-cigarettát, illetve az ahhoz tartozó termékeket és összetevőket biztonságos helyről szerezd be.

Eliquid megvásárolható kész formában, de akár te magad is kikísérletezheted a saját receptúrád. Annak ellenére, hogy az e-cigaretta egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a mai napig sokan vannak azok, akik tartanak tőle és elhiszik a különféle tévhiteket. Ilyen tévhit, hogy a hagyományos cigarettázás sokkal biztonságosabb, ezért jobb azt választani az e-cigarettázás helyett. Természetesen ez egyáltalán nem igaz. Számos tanulmány megcáfolta ezt a tévhitet és rávilágított, hogy az e-cigarettázás akár kilencvenöt százalékkal egészségesebb, mint a klasszikus cigaretta szívása. Ráadásul az e-cigaretta sokkal tartósabb, mint a hagyományos cigaretta, ami azt jelenti, hogy az anyagiakat tekintve is optimális választás. Természetesen a kezdő szett beszerzése sokakat megrémiszt, viszont érdemes hosszútávra tekinteni. Rövid távon valóban a hagyományos cigaretta nyer, azonban egy megbízható e-cigaretta életre szóló választásnak bizonyul.

Gandalf Liquid

Gandalf Liquid

Az e-cigarettához minden fontos kelléket és összetevőt megtalálsz a gandalfliquid.hu webáruházban. Hazánkban az Elf Bar birtoklása is tilos. Viszont az Elf Bar helyett használhatsz kiváló alternatívát, úgy, mint az Eliquid Extra utántöltő csomag, amely nagyon hasonlít az Elf Bar liquid termékekhez, azonban természetesen legális. Az Eliguid Extra utántöltő csomag elsősorban a kis teljesítménnyel rendelkező, MTL készülékekhez a leginkább megfelelő!