Duguláselhárítás Fót – Ha sehogy se megy le a víz

Kevés annál frusztrálóbb dolog van, mint amikor dugulás következik be és a mocskos víz hömpölyög a mosdókagylóban, azonban sehogy sem akar lefolyni. A pumpa és a csőgörény bevetése hatásos lehet, azonban van, hogy ez sem segít a problémán.

[wp_ad_camp_1]

Duguláselhárítás Fót – Ha a mosdókagylóból egyre lassabban folyik le a víz, akkor az egyértelmű jele, hogy a lefolyócső kezd eltömődni, így csak idő kérdése, hogy mikor következik be teljes dugulás. Abban az esetben is nyugtalan lehet, ha a víz bár simán lefolyik, azonban a leeresztés után furcsa kuruttyoló hangokat hall a lefolyó felől. Ez azért jelent problémát, mert szinte biztos, hogy a lefolyócső egy távolabbi pontja szűkült be, tehát dugulás esetén egyáltalán nem lesz könnyű elhárítani a problémát. Szintén tarthat a dugulástól, ha a víz lefolyik egyszer könnyedén lefolyik, míg máskor alig akar lefolyni. Ezek az impulzusszerű váltakozások is előre vetítik a probléma megjelenését. A WC esetében is vannak bizonyos előjelek, amik arra utalnak, hogy dugulás fog bekövetkezni, például, ha a sima víz könnyen távozik, azonban, amint komolyabb terhelés éri, mint például wc papír, a wc tartalom nehezebben, akadozva távozik.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Természetesen, ha dugulás történik, akkor érdemes megpróbálni elhárítani a problémát, viszont, ha semmi nem segít, akkor nagy valószínűséggel komolyabb a probléma, amit nem fog tudni saját erőből és eszközökkel megoldani. Azt javasoljuk, hogy látogasson el a dugulas-viz-villany.com weboldalra, ahol bővebb információkhoz juthat, valamint elérhetőséget is találhat. A szakemberek akár hétvégén és ünnepnapokon is kiszállnak a helyszínre, hisz bármilyen nap is legyen, egy dugulás bármikor bekövetkezhet és megkeserítheti a mindennapokat!