Dugulás esetén hosszú távon nem használnak a házi praktikák

Sokan megpróbálkoznak házilag megoldani a duguláselhárítást, de általában nem nagy sikerrel járnak. A WC-pumpa, a különféle duguláselhárító folyadékok, illetve a házi praktikák általában kevésnek bizonyulnak. Amikor saját kezűleg igyekszünk orvosolni a bajt, akkor látszólag sikerül elhárítanunk a dugulást, de gyakorlatilag csak elodázzuk azt, és egyre nagyobb mértékű dugulást okozunk.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás egyetlen hosszú távú megoldása, ha szakszerű eszközökkel szüntetjük meg azt, és teljesen kitisztítjuk a lefolyórendszerünket. A gond csak az, hogy nincsenek meg hozzá a megfelelő eszközeink, és túl költséges lenne beszereznünk azokat. Ilyenkor rákényszerülünk a segítségkérésre. Budapesten a dugulás elhárítás a XVII. kerületben nem okoz problémát, hiszen a szakemberek a nap 24 órájában az ügyfelek rendelkezésére állnak, és rendkívül gyorsan kiszállnak a helyszínre, ha szükség van rájuk.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Ha nem szeretnénk az egész lakásunkat eláztatni a bűzös szennyvízzel, akkor jobban járunk, ha a duguláselhárítást szakemberekre bízzuk. A dugulás nem csak egyszerű hétköznapi kellemetlenség, hanem higiéniai probléma is, sőt akár csőtörést is okozhat. Egy társasház esetében ez nagyon kellemetlen tud lenni, mert nem csak a saját, hanem a szomszéd lakását is eláztathatjuk, ami óriási költségekkel járhat. Érdemes inkább a dugulás észlelésekor azonnal duguláselhárításhoz értő szakembert hívnunk.

A dugulaselharitas-xvii-kerulet.hu internetes oldalon megtaláljuk a legjobb szakemberek elérhetőségeit, tájékozódhatunk az árakról, és hasznos információkat olvashatunk a duguláselhárítással kapcsolatban, így akkor is érdemes felkeresnünk a honlapot, ha épp nem küzdünk a dugulással, hogy felkészültek legyünk egy esetleges duguláselhárításra, és mindig kéznél legyen a szakemberek elérhetősége, hiszen bármennyire is ügyelünk a helyes használatra, velünk is megtörténhet, hogy eldugul a lefolyónk.