Divatos felsők kisebb keblekre is

Rengeteg kisebb keblű nő ütközik nehézségekbe amikor öltözködésről van szó, pedig igazság szerint számos olyan felső létezik, ami igazán előnyösen áll az olyan nőknek is, akiket nem áldott meg a sors hatalmas keblekkel. Ne búsuljon tehát akkor sem, ha 70A-s melltartót hord, hiszen most megtudhatja, hogy mik azok a fazonok és minták, amik jól állnak a kis mellű nőknek. Sokan gondolják úgy, hogy a megoldás abban rejlik, hogy teljesen eltakarják a dekoltázst, vagy bővebb pólókat viselnek, viszont ezekkel épp az ellenkezőjét érik el.

[wp_ad_camp_1]

Az idomokat tehát sosem szabad elrejteni, inkább érdemes megtalálni azokat a darabokat, amikkel elegánsan ki lehet emelni őket. A nyakbakötős felsők például igazán szexin mutatnak a kisebb mellű nőkön is, ezek a felsők pedig akkor lesznek igazán hatásosak, ha hátul szinte teljesen kivágottak. A vállvillantós felsők pedig igazából teltebb keblű nőkön nem is mutatnak igazán jól, tehát ha ki szeretné emelni kis idomait, akkor a váll nélküli felsők tökéletesen megfelelnek erre a célra. Ha csíkos mintát választ, akkor még szélesebbnek fog tűnni a válla, ez pedig a melleket is optikailag nagyobbnak mutatja. A fodrok is előnyt jelentenek a kisebb keblű nők számára, hiszen kihangsúlyozzák a melleket, és akár a felsőtestet is nyújthatják.

Női felső

Női felső

A kissé kivágott darabok is jó választást jelenthetnek, ezért ne féltse megmutatni dekoltázsát. Idén nagyon trendik például a középen csomózott felsők, ezért szerezzen be egy ilyet, és nem fogja megbánni. Az elől pántos felsők szintén előnyösen mutatnak a kisebb kebleken, és csak úgy vonzzák a férfi tekinteteket. Nagyon csinosak még például a dekoltázsnál kivágott, zárt nyakú felsők, sőt, ez a fazon leginkább azoknak áll jól, akik kis melltartót viselnek. Végül pedig a crop-topokat kell megemlítenünk, amit szintén csakis a kis mellűeknek állnak jól.