Díszítő zselé pénztárcakímélő áron

Ha végzett a körömvágási részekkel, folytassa megfelelő hidratálással és kényeztesse körmeit és körömágybőrét egy nagyon gazdag hidratáló krémmel így bőre hidratált és egészséges marad. Fejezze be a hidratáló részt két réteg átlátszó körömlakkal vagy közismert nevén alaplakkal, ez segít megőrizni a manikűrt hosszabb ideig, megóvni körmeit és egészségesek maradni!

Díszítő zselé rendelhető a marilynails.hu weboldalon, tehát ne habozzon, kattintson ide bátran és tekintse meg díszítő zselé készletünket ahol folyamatos akciókkal várjuk.  Azért vagyunk itt, hogy segítsünk néhány nagyon egyszerű és végrehajtható tanáccsal ami a díszítő zseléket illeti! Miután befestette körmeit a kívánt és egyenletes színű rétegekkel, készüljön fel karcsú nip gél tollaival, hogy finom művészetet végezzen rajtuk a zselével! A kedvenc pöttyös hatáshoz – körömfestés után használja a kis tűk lapos fejét vagy a gyufaszálak fejét, mártsa a fejet mindig más színű díszítő gélbe, mint amilyennel a teljes körmét festette, majd tegyen a körmére pöttyöket. Egyforma és egyenletes pöttyökhöz használhatja a sebtapasz perforált részét is, csak véletlenszerűen vigyen fel díszítő zselét a sebtapaszra egy színnel, és tökéletes pöttyök benyomása keletkezik!

Díszítő zselé

Díszítő zselé

A szalagok segítségével különböző geometriai formákat lehet elérni a körmön. Ha a hálóharisnya valahol a házában hever, csak húzza elő, mert használatával a körmei nagyszerű mintákat hozhatnak létre! Miután befejezte a köröm befedését egy színkészlettel, helyezze a hálóharisnyát a körmére, és véletlenszerűen vigye fel a festékréteget – az eredmény csodálatos. Csak próbálja ki, és lepődjön meg az eredményen amit néhány eszközzel és egy kis díszítő zselével elérhet. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne itt a helye nálunk a marilynails.hu weboldalon.