Discovery channel műsor online

A Discovery Channel egy 24 órán keresztül sugárzó tévécsatorna, amely a világ 170 országának több mint 431 millió háztartását éri el. A csatorna elsősorban tudományos, műszaki, történelmi és földrajzi programokat sugároz. 2006-ban a Discovery Channel-t hét Emmy-díjra jelölték.

[wp_ad_camp_1]

Discovery channel műsor online elérhető teljes egészében és ingyenesen a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el ide és többé sorban sem kell majd állnia az újságárusoknál. A csatorna hangja Endrédi Máté (Varga Rókussal megosztva 2009-ig). Magyarországon a Discovery Channel programot csak a kábel TV-sek és a műholdas előfizetők láthatják. Amikor a csatornát 1994-ben magyar nyelven mutatták be, a műsorokat csak angolul lehetett nézni, gyakran magyar feliratok nélkül. Az idő múlásával egyre több programot szinkronizáltak, manapság szinte kizárólag magyarra szinkronizált programokat láthatnak a csatornán. A csatorna 2005 márciusa óta van jelen a magyar hirdetési piacon, az eladásokat kezdetben az R-time koordinálta, majd 2016 novemberében ezt a feladatot az Atmedia vette át. 2019. szeptember 16-án a csatorna megváltoztatta arculatát és – 10 év után – logóját is. 2002-ben a Discovery elsőként indított egy 24 órás HD csatornát az Egyesült Államokban a hét minden napján.

Discovery

Discovery

Azóta Amerikán kívül összesen 43 új HD csatornát keltett életre. Ide tartozik a Discovery HD, az Animal Planet HD és a Discovery Channel HD. A HD Theatre-csatorna az Egyesült Államok szinte minden HD technológiával felszerelt háztartását eléri. A Discovery HD a természet, az utazás, az életmód, a tudomány, a tudomány és a kultúra témáit kínálja. A csatorna 24 órán keresztül sugározza a Discovery portfólióját. Adása 2008 óta érhető el Magyarországon. Amennyiben többet tudna meg a discovery channel műsorokról vagy a kezdési időpontokat tekintené meg nézzen be a musor.tv weboldalra.