Dikh TV – A roma csatorna

Sokáig a romák számára semmilyen külön csatorna nem állt rendelkezésre. Ha meg is jelentek a televízióban, akkor azt is általában valami negatív hír kapcsán. Viszont mióta Balogh Elek megálmodta és megvalósította a Dikh TV-t, azóta a romák is rendelkeznek saját csatornával.

[wp_ad_camp_1]

Dikh TV – Kétségkívül a romák számítanak hazánkban a legnagyobb lélekszámú kisebbségnek. Azonban hosszú ideig semmilyen szinten nem foglalkozott velük a média, hacsak nem vesszük a különféle bűnözéssel kapcsolatos negatív híreket. Balogh Elek, a Dikh TV megvalósítója ezt is egyfajta célként tűzte ki, hogy a romákat ne csak bűnözőkként lássák az emberek, hanem értelmesen beszélő, komoly gondolatokkal rendelkező emberekként. A Dikh TV eleinte csak a YouTube-on volt látható, ám mára kinőtte egykori platformját és a televízióban is lehet látni. Ennek köszönhetően nagyobb költségvetésű műsorokat is tudnak rendezni. A Dikh TV-n futó műsorokat pedig nem csak romák, hanem a magyarok és más nemzetiségűek is szívesen megtekintik. Egy szóval Balogh Elek álma valóra vált és a romák saját TV csatornával rendelkeznek!

Dikh TV

Dikh TV

Ha Ön is szeretné megtekinteni a Dikh TV adásait, de először szeretne tájékozódni a műsorokról és a műsoridőről, akkor érdemes a műsorújságot használni. Na, persze nem a papíralapút, amivel számtalan probléma van, hanem sokkal inkább a musor.tv online műsorújságot, amit bármikor meg tud tekinteni és még attól sem kell tartani, hogy elveszik vagy ráömlik valamilyen ital. Már csak azért is érdemes ellátogatni a musor.tv weboldalra, mert itt több, mint 150 csatorna műsorait tudja megtekinteni. Látogasson el Ön is a musor.tv weboldalra és tájékozódjon a műsorok kezdési idejéről! Többet biztosan nem marad le kedvenc műsorairól! Természetesen a Dikh TV műsorait is meg tudja tekinteni!