Dél-Korea legszebb városai

Kevesebb, mint ötven év alatt Dél-Korea a világ egyik legszegényebb országából a leggazdagabbak egyike lett. A virágzó városok kiemelik ezt a változást, és ezekben a városokban ősi palotákat, hagyományos templomokat, csillogó bevásárlóközpontokat és futurisztikus épületeket is látni lehet. Annak ellenére, hogy történelme két nagyobb, erősebb nemzet határolja, az országnak sikerült megőriznie egyedi kultúráját.

[wp_ad_camp_1]

Több múzeum is bemutatja Dél-Korea lenyűgöző történelmét, művészetét és helyi hagyományait. Andong egy nagyon barátságos hely amely híres ízletes ételeiről, így azok, akik szeretik a hasukat, örömüket lelhetik majd minden helyi finomságban. A több mint 2000 évvel ezelőtt alapított Andong számos történelmi és kulturális látnivalóval büszkélkedhet, és sok temploma, valamint helyi vallási helyei miatt gyakran szellemi központként tekintenek rá. Az egyik legérdekesebb látnivaló az Andong Hahoe népi falu, ahol mindent megtudhat a helyi hagyományokról, kultúráról és történelemről.

Dél-Korea

Dél-Korea

Tongyeong három oldalról tengerrel körülvett, közvetlenül egy félsziget déli csúcsán található. A város legtöbb látogatója átjáróként használja fel a 151 közeli sziget felfedezéséhez. Egy álmos, hátborzongató hely, amelynek kikötője nagyon szép. Egy igazán egyedülálló élmény, ha sétál a kikötő elején, vagy egy finom tenger gyümölcsei vacsorát fogyaszt a naplemente nézése közben. Mivel az elmúlt évtizedekben gyorsan bővült, Daejeon ma Dél-Korea egyik legnagyobb városa, és jelentős tudományos és kutatóközpont, részben a nagy Expo Park komplexumnak köszönhetően. A város számos érdekes múzeummal rendelkezik, a Nemzeti Tudományos Múzeum fantasztikus kiállításai pedig az egyik legszebb látványt nyújtják. Szöul közelsége miatt Suwon fantasztikus kirándulási lehetőség a fővárosból, bár az utazók gyakran figyelmen kívül hagyják.