Csodás francia síterepek leírásai itt!

A legtöbb üdülőhelyen van lifttel megközelíthető pálya 3000 m-ig vagy annál magasabban. Chamonix esetében, ha idegenvezetőt bérel, akár vissza is síelhet a híres Vallée Blanche pályán kívüli helyre, az Aiguille du Midi 3842 méteres magasságából.

Francia síterepek bővebb leírásai megtekinthetőek az axa-assistance.hu weboldalon, tehát ne habozzon, látogasson el ide és olvasson el mindent ami érdekli. Chamonix a Mont Blanc lábánál található – Európa legmagasabb csúcsa, 4810 méter magas. Ironikus módon ennek a félelmetes hegynek a kilátásai még jobbak a távolabbi üdülőhelyekről. Ez a gyönyörű hófödte csúcs uralja a kilátást Franciaország számos síterepéről, de a sasszeműek a zermatti Matterhornt is észrevehetik a legmagasabb pontokról. Franciaországban több mint 350 síközpont található. Ez egy hatalmas választás, de sok éves tapasztalatunk felhasználásával megkönnyítettük az Ön dolgát, és leszűkítettük ezt a legjobb francia síterepekre. Akár bájos alpesi falvakat, magaslati gleccsersíelést vagy modern, családbarát üdülőhelyeket keres, van valami az Ön számára, és mi segítünk megtalálni.

Francia síterepek

Francia síterepek

A faház a legjobb választás síüdüléshez, hiszen olyan szintű magánéletet kínálnak, amelyet szállodákban soha nem talál meg. Franciaország gyönyörű faházak széles választékát kínálja, amelyeket általában hagyományos szavojai divat szerint építenek fából, gránitból és palából. A faházak többsége olyan korszerűsítésen esett át, hogy szó szerint az összes „mod cont” kínálja, amit csak el tud képzelni, beleértve az úszómedencéket, mozikat, bárokat és még a saját sofőrjét és szakácsot is. Akár önellátó faházat bérel, akár nem, minden bizonnyal szívesen étkezik, és megkóstolhatja az üdülőhely éttermeit. Az étel Franciaországban felülmúlhatatlan. Amennyiben többet tudna meg ezekről a síterepekről, keresse fel az axa-assistance.hu-t.