Csodálatos módszerek a koriander használatára a gyönyörű bőr érdekében

A koriandert általában ételeink díszítésére használjuk. De amellett, hogy finommá teszi ételeinket, a hajunkkal és a bőrünkkel is csodákat tesz. A koriander esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek rendkívül hasznosak az egészséges haj és bőr megőrzésében.

A mai bejegyzés a koriander néhány csodálatos előnyeiről szól a bőrre és a hajra. Ezt a szépségápoló gyógynövényt beépítheti étrendjébe és házi készítésű szépségápoló szereibe is, hogy a lehető legtöbb hasznot hozhassa belőle. A koriander segít megnyugtatni a makacs pattanásokat, és rendszeres használatával csökkenti azokat. A pattanások csillapításához szüksége van egy kis csokor korianderre, egy teáskanál kamillára és egy teáskanál citromfűre. Mindezeket az összetevőket öntse egy csésze forrásban lévő vízbe. Hagyja párolni legalább 10 percig. Miután kihűlt, vattakorong segítségével vigye fel ezt a keveréket az egész arcára. Hagyja hatni legalább 20 percig, majd mossa le hideg vízzel. A legjobb eredmény elérése érdekében ezt a gyógymódot naponta használhatja bőrén. A koriander antioxidánsokat tartalmaz, amelyek nagyon jól hatnak a sérült és megereszkedett bőrön.

Koriander

Koriander

Ezzel az egyszerű gyógyszerrel természetes fényt adhat az arcának. Csak néhány korianderszálra, egy evőkanál őrölt zabpehelyre és egy tojásfehérjére lesz szüksége. Tegye az összes hozzávalót egy darálóba, és készítsen sima masszát. Egy ecsettel vigye fel az arcára, és hagyja hatni 15 percig. Mossa le később hideg vízzel. A maszk rendszeres használatával összehúzza a bőr pórusait és feszesíti a bőrt. A legjobb eredmény érdekében hetente kétszer vagy háromszor követheti ezt a gyógymódot, hogy mindig egészséges bőre legyen.