Cool Maker Go Glam – Manikűr stúdió a gyerekszobában

Ki mondta, hogy a gyerekszobában csak főzős vagy babázós játékot lehet játszani? Bárki legyen is az, az biztosan nem hallott még a Cool Maker Go Glam manikűr szettről. Az alábbiakban ezt ismertetjük!

[wp_ad_camp_1]

Cool Maker Go Glam – Kétség sem fér hozzá, hogy mindenki szeret játszani. Igen, még a felnőttek is, azonban az egyértelmű, hogy ők nem kisautóval játszanak, sem pedig Barbie babával, hanem kártyáznak, ezer darabos kirakót raknak ki pihenésként, de az sem ritka, hogy számítógépes játékkal játszanak. Még hosszan taglalhatnánk, azonban a lényeg röviden, hogy az ember minden életkorban szívesen játszik. A gyerekek pedig egyértelmű, hogy odáig vannak a játékért, különösen, hogy számukra a játék jóval több, mint egyszerű szórakozás. A játék során a gyerek képességei fejlődnek, továbbá ez alatt a tevékenység alatt fel tudja dolgozni érzelmeit, a vele történteket. Természetesen az sem mindegy, hogy a gyerek mivel játszik. Nekünk most van egy nagyszerű ötletünk a lányok számára.

Cool Maker Go Glam

Cool Maker Go Glam

Cool Maker Go Glam egy szuper manikűr készlet, ami által a gyerek egyedi alkotásokat hozhat létre. A szépítkezéshez ráadásul a barátnők is csatlakozhatnak, így adott a jó hangulat és a csodás körmök. A Cool Maker Go Glam készlet tartalmaz két darab Go Glam körömlakkot, ezenkívül egy darab fedőlakkot. Továbbá Go Glam neszesszert körömreszelővel, valamint öt darab mintázat készítő hüvellyel és körömnyomtatóval. Használatuk nagyon egyszerű, mindössze ki kell festeni a körmöt, rányomtatni és már kész is a csodálatos alkotás. A Cool Maker Go Glam készlet a jatektenger.hu webáruházban található meg, további hasznos információkkal együtt. Látogasson el Ön is a jatektenger.hu webáruházba és mérje fel a kiváló minőségű játékok kínálatát!