Comedy central online tv műsor

A Comedy Central egy amerikai előfizetéses televíziós csatorna. Később ugyanazon a néven sugároztak csatornákat az Egyesült Királyságban, Írországban, Spanyolországban, Németországban és Latin-Amerikában is. Ahogy a neve is mutatja, a csatorna túlnyomórészt vígjátékokat mutat be. A ViacomCBS Domestic Media Networks a tulajdonosa, amely ViacomCBS leányvállalata. Bővebben a csatornáról weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Comedy central online műsor vár mindenkit a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg akár az egész heti comedy central műsort is méghozzá teljesen díjtalanul.  1989 novemberében a Time Warner elindította a The Comedy Channel-t, mint az első hűséges csatornát, amely kizárólag komédiára épült. Öt hónappal később a Viacom (olyan csatornák tulajdonosa, mint az MTV, a Nickelodeon, a VH1, többek között) elindította a vígjáték-csatornák versenyét. A csatornát a HA! nevű csatornával akarták egyesíteni, hogy hozzanak létre egy CTV-t: a La red de la comedia-t. De a márka már be volt jegyezve, ez egy CTV nevű kanadai hálózat volt. Aztán létrehozták a Comedy Central nevet.

Comedy Central

Comedy Central

Már 2003 áprilisában a Viacom úgy döntött, hogy teljes egészében megvásárolja a Comedy Central-t (a részvényeket és a költségvetést megosztották a Viacom és a Time Warner között) 1225 millió dollárért. Az 1980-as évektől az 1990-es évek közepéig a Comedy Central-on sugárzott műsorok nagy része vígjátékfilmek és vígjátéksorozatok voltak. Figyelemre méltó korai sláger volt a Bill Maher Political Incorrect című sorozata. 1998-ra a csatorna jelenléte az otthonok 50%-os volt. Bővebb leírásért és még több információiért keresse fel a musor.tv weboldalt és itt megtalálhatja az egész heti műsort és a kezdési időpontokat is. Weboldalunkon más filmes csatornákat is megtalál.