Currently browsing tag

toner

Xerox toner

Xerox utángyártott toner nagyszerű áron

A Xerox utángyártott toner esetében a vásárlók olykor bizonytalanok, hogy nem volna-e jobb eredeti terméket vásárolni. A helyzetet nem könnyíti, hogy sokan bedőlnek az utángyártott tonereket övező tévhiteknek. Az alábbiakban eláruljuk mit érdemes tudni az utángyártott tonerek kapcsán!

HP utángyártott toner

HP utángyártott toner a legjobb áron

A HP tonerkazetták a megoldást kínálják éles és feltűnő tömör fehér minták bármilyen színes vagy sötét színű papírra, textíliára és kemény felületű hordozóra történő nyomtatásához, és ez a legalacsonyabb költségű megoldás a fehér tonernyomtatáshoz a piacon. Csak vegye ki a fekete tonerkazettát otthoni nyomtatójából, cserélje ki egy HP utángyártott kazettára, …

Samsung m2020 toner

Samsung m2020 toner megfizethető áron

A Samsung színes tonereknek nagyon kedvező az oldalankénti költségük, így megnyugodhat, hogy költséghatékony tonert használ. Mint azt biztosan mindenki sejti, a Samsung nyomtatók nagyszerű megoldást kínálnak bármilyen nyomtatási követelményekkel rendelkező vállalkozások számára. A Samsung m2020 toner is egy kiváló választás.

Konica Minolta toner

Minolta toner

A lézernyomtatók és a tonerek  fő előnye, hogy sokkal gyorsabban készítik a nyomtatásokat, mint a tintasugaras nyomtatók. Ennek oka, hogy hihetetlenül pontosak. További információkat erről weboldalunkon olvashat.

HP toner

HP tonerek kedvezményes áron

A HP tonert igény szerint történő olvasztásra tervezték. Javítja és maximalizálja a megolvasztási teljesítményt így tökéletesen működik. Kiváló monokróm képminőséget nyújt a felhasználó számára minden alkalommal. Bővebben ezekről a minőségi tonerekről weboldalunkon olvashat.

Toner

Tonerkereső és tonerek jó áron

Az eredeti tonerek használata minimalizálja az energiafogyasztást. A Brother nyomtatót például úgy tervezték, hogy sokat tegyen a hulladék és a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében. A legújabb technológiák alkalmazásával energiát takaríthatunk meg, és újrahasznosíthatóbb patronokat érhetünk el.

Toner

Milyen tonert érdemes vásárolni?

Nagyon nehéz válaszolni a kérdésre, ugyanis nem létezik mindenki számára általános válasz. Viszont, ha tisztában van mindkét típus előnyeivel és hátrányával, akkor könnyebben tudja kiválasztani az Ön számára megfelelő nyomtatási kellék anyagot, amit aztán meg is tud rendelni.