Currently browsing tag

síelés

Síelés

A lehető legjobb síutak

Egyesek számára a hó első jele azt jelenti, hogy ideje előásni a gyapjú zoknit és takarót, aztán hibernálni kell. Mások számára azonban azt jelenti, hogy eljött az idő a síléc elővételére. A síelés egy hihetetlen sport, amely a wellness fizikai, szellemi, társadalmi és érzelmi vonatkozásaival jár.

Sauze d’Oulx

A legjobb síző helyek Európában

Sok hely van, ahova az ember szeret nyaralni menni. Mindenkinek másak az elvárásai és kritériumai, amikor azon gondolkodik, hogy mi a számára legmegfelelőbb nyaralóhely. Viszont, ha valaki nem nyaralni, hanem inkább „telelni” menne, akkor már koránt sincs olyan sok választása.

Fageralm síközpont

Telelés a Fageralm síközpontban

Fageralm egy családias, kisméretű pályákkal rendelkező síközpont, amelyet a Schladming – Dachstein – Tauern sírégióban a legkisebbek között tartunk számon. Az összesen 12 kilométernyi pályaszakaszon a kezdő és a haladó sízők találhatnak maguknak igazán kellemes szórakozási és hatékony tanulási lehetőséget.

Fanningberg

Fanningberg síközpont – ahol csúszkálni jó

Fanningberg az egyik legkedveltebb kisméretű síközpontnak számít egész Ausztriában. Noha nem tartozik a legkisebb, családias telelő központok közé, széles pályáinak köszönhetően mégis alkalmas a családi lesiklások zavartalan kivitelezéséhez. Tulajdonképpen olyan „mindenes” síközpontnak nevezhető, ahol mindenki jól érezheti magát; ez a legfőbb előnye.