Currently browsing tag

masszázs

Irodai masszázs

Irodai Masszázs

Az irodai masszázs vagy más néven manager masszázs a svédmasszázs amerikai változata, amelyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy irodai környezetben, munkahelyen is lehessen masszázs kezelést végezni. Az kezeléshez tehát nincs szükség speciálisan kialakított helyiségre, masszázsszalonra, hanem szinte bárhol végezhető – persze lehetőleg egy elkülönített helyiségben vagy leválasztott térrészben -, …

Masszázs

Relaxáló és frissítő masszázs?

Ezen belül is kiszeretném emelni a láb, és az önmasszázst. Egészség megőrző illetve frissítő céllal lábanként 30 perc a legoptimálisabb figyelembe véve, hogy az időtartam változó lehet. Gyerekeknél a korukhoz igazodva sokkal inkább érdemes rövid időszakaszokban végezni a masszázst.

Masszázságy

Masszázságy a lehető legjobb áron

Nálunk, az amasar.hu weboldalon többféle masszázságy között lehet válogatni, amelyek mind strapabíróak, erős anyagból készültek, összecsukhatóak és hordozhatóak. Masszázságyaink között találni egészségpénztári, aluvázas, favázas, illetve egyéb masszázságyakat is, tehát megéri majd átnézni kínálatunkat, itt biztosan talál majd megfelelő ágyat. További részletekért keresse fel az amasar.hu-t.

Összecsukható masszázságy

Használjon összecsukható masszázságyat

Nincs is jobb érzés, mint időnként elmenni egy masszőrhöz és jólesően felfrissülni és ellazulni. A stressz minden ember életében sokszor okoz problémákat és akár betegségeket is. A stressz kezelésére az egyik legjobb megoldás a masszázs. Nem csak az izmokat lazítja el, hanem felfrissíti a vérkeringést és az idegrendszert is megnyugtatja.

Thai masszázs

A thai masszázs

A ma ismert thai masszázs nagyjából ezer éves technikákon alapul, noha gyökerei ennél is sokkal régebbi korokra nyúlnak vissza. Az alapját minden bizonnyal a kínai masszázs, illetve az indiai ayurvédikus masszázs biztosította, de egyes elemei a jógával is összefüggésbe hozhatók.