Currently browsing tag

Görögország

Görögország

Hogyan töltsön el egy hetet Görögországban?

Ha csak egy hetet tölt Görögországban, csábító lehet egy görög szigetre menni, vagy akár csak a fővárost felfedezni az utazása alatt. Bár mindkettő vonzó lehetőség, a látogatók élvezhetik a hihetetlen görög úticélokkal teli egy hetes utat. Kezdje Athén fővárosában, de ne hagyjon ki más lenyűgöző állomásokat sem. Delphi történelmétől és …

Görögország

Görögország utazás a legjobb áron!

Gyönyörű helyek, vendégszerető emberek, lenyűgöző strandok, fantasztikus időjárás, egyedi ízek: millió oka van Görögország meglátogatására. A nyugati civilizáció bölcsője egész évben csodálatos úti cél. Látogassa meg idén Görögországot, és nézze meg Ön is mit kínál!

Meteorák

Félelmetes kolostorok Meteorában

A több millió évvel ezelőtt kialakult, magasodó homokkő oszlopok csúcsain a Meteora kolostorok állnak, amelyek többségét a középkorban építették. A görög meteora szó jelentése: „a levegőben felfüggesztve”, és ez a kifejezés találóan leírja ezeket a figyelemre méltó görög ortodox kolostorokat.

Zakynthos

Zakynthos szigete

Zakynthos egy relatív nagy kiterjedéssel rendelkező sziget a Jón-tengeren, aminek köszönhetően kiváló természeti adottságokkal büszkélkedhet. A méreteinek köszönhetően a szigeten mindenki megtalálhatja azokat az üdülőhelyeket, amelyek a leginkább megfelelnek az igényeinek.