Cigaretta tartó és egyéb ajándéktárgyak online!

Egyedi cigaretta tartó-ajándékához szöveget is hozzáadhat. A szöveg hozzáadása után kattintson rá, és az alábbi új menüablakból válassza ki, hogy milyen stílust szeretne. Cigarettatartóink nagyszerű módjai annak, hogy nyilatkozatot tegyen, kiegészítse és védje cigarettáit egyszerre.

Cigaretta tartó várja a gravirexpressz.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha önnek is minőségi cigaretta tartóra lenne szüksége, vagy meglepné családtagjait egy ilyennel egy különleges alkalomkor. Női cigaretta tartót is szállítunk, amelyek elegánsak, szórakoztatóak, divatosak és praktikusak is egyaránt. Férfiak számára is készítünk természetesen ilyen gravírozott ajándékokat, amelyek kifinomultak, stílusosak, ráadásul előkelőek is. Ezek a tokok valamivel hosszabbak, mint cigarettadobozok, és a nagyobb cigaretták is elférnek bennük. A cigaretta tartó nagy előnye, hogy általában belefér a 84 mm-es méretű cigaretta is. Szerezzen be egy cigarettatartót minden alkalomra, és mindig kéznél lesz a tökéletes tartozék. Az általunk kínált cigarettatárcát kiváló minőségű anyagokból és fejlett technikákból terveztük, a piaci trendeknek megfelelően. Az általunk kínált cigarettatartó számos kivitelben és testreszabott opcióban érhető el az ügyfelek igényei szerint.

Cigaretta tartó

Cigaretta tartó

Ezt a cigarettatartót minőségellenőrök ellenőrzik annak érdekében, hogy hibátlan ajándékot biztosítsanak. Egy ilyen ajándék nem csak születésnapra vagy évfordulóra lehet frappáns, hanem céges ajándékként is használhatja például egy céges összejövetelen vagy karácsonyi bulin. Amennyiben többet szeretne megtudni és cigaretta tartót rendelne, ne habozzon, keressen fel minket még ma és mindent megtalál ami érdekelheti ezzel kapcsolatban.