Canon nyomtatófej online rendelés

A nyomtatófej élettartama alatt többször kiszárad, és a szokásos kopáson túl mechanikusan megterheli a nyomtatófej tisztítása is. Sok modern nyomtató, amely cserélhető nyomtatófejeket használ, jelzi, ha új nyomtatófejekre van szükség. Bár a legtöbb esetben észreveszi ha gond van, hiszen a nyomtatás közben csíkok keletkeznek, és a nyomtatófej tisztítása már nem segít.

[wp_ad_camp_1]

Canon nyomtatófej vásárolható meg az onlinetoner.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is beszerezne egy minőségi, márkás nyomtatófejet.  Manapság sokkal kevesebbet nyomtatnak a tintasugaras nyomtatók, mint néhány évvel ezelőtt. A fel nem használt nyomtatófejek már néhány hét múlva kiszáradhatnak, majd meg kell őket tisztítani. Tartósan bekapcsolt eszközök esetén a nyomtatófej tisztítása automatikusan történik, előre beállított időközönként. Mindenképpen vannak olyan nyomtatók, amelyek tintapatronjai 40–100 nyomtatófej-tisztítás után „üresen futnak”. Minden nyomtatónak különböző nyomtatófejei vannak. Válassza ki modelljét weboldalunkon és néhány kattintással meg is rendelheti azt. Több száz különböző nyomtatófej van kínálatunkban.

Canon nyomtatófej

Canon nyomtatófej

De hol található a nyomtatófej a nyomtatóban? Ez az eszköztől függ. A Canon nyomtatók esetén a nyomtatófej a tintapatronok alatt helyezkedik el. További információt weboldalunkon talál. Amikor a nyomtatófej kiszárad, csíkok jelennek meg a nyomaton. Szélsőséges esetekben több festék nem kerül ki a kazettából. Feltéve, hogy a nyomtatófej közvetlenül a nyomtatópatronban van (eldobható nyomtatófej), ez nem olyan rossz dolog. Ha a nyomtatófejek cserélhetők, például a Canon Pixma IP esetében, akkor kiveheti a nyomtatófejet, és kicserélheti ugyanúgy, mint egy tintapatront. Bővebb leírásért és a teljes kínálatért keresse fel az onlinetoner.hu-t.