C vitamin széles kínálatban!

A C-vitamin hiányának tünetei: fáradtság, hangulatváltozások, fogyás, ízületi és izomfájdalmak, véraláfutások, fogászati problémák, száraz haj és bőr. Idővel a C-vitamin hiánya a testben azt jelenti, hogy nem képződhet új kollagén. Ez az egyén testének különböző szöveteit is lebontja, és a sejtek javulását is befolyásolja.

[wp_ad_camp_1]

C vitamin kapható készítmények és étrend kiegészítők formájában a gyogyline.hu weboldalon, tehát ne vesztegesse az idejét, kattintson bátran weboldalunkra és itt jobbnál jobb készítményeket kaphat méghozzá igen jó áron.  A C-vitamin súlyos hiánya a skorbut nevű betegséghez vezethet. Ha magas vérnyomással rendelkezik, akkor hasznos lehet a C-vitamin készítmény. A kórosan magas vérnyomás előfordulása csökkenthető a rendszeres C-vitamin bevitelével. A C-vitamin csökkenti a megfázás és az influenzás rohamok súlyosságát. Csökkenti a nátha által okozott hányingert, valamint a gyulladást és az orrfolyást. Nemcsak a hideget okozó allergiát ellenőrzi, hanem lerövidíti a megfázás időtartamát is. Ismert tény, hogy a C-vitamin hajlamos növelni az immunitást. A stressz az egyik leggyakoribb állapot, köszönhetően a rohanó világnak, amelyben élünk. A C-vitamin sokat segít a fizikai és érzelmi stressz jellemző mutatóinak kezelésében. Emellett csökkenti a stressz hormonok szintjét.

C vitamin

C vitamin

A gyomorzsír vagy a hasi zsír a hasüreg körül vagy belül található zsírszövet. A megfelelő zsíranyagcseréhez elengedhetetlen a C-vitamin rendszeres bevitele. A C-vitamin elősegíti az anyagcserét, és így kordában tartja a testsúlyát. A kollagén egy olyan anyag, amelyet a test természetesen termel. Ennek az anyagnak a termelése azonban csökken az emberek öregedésével. A C-vitamin szerves szerepet játszik a kollagén termelésében, ami csökkenti a ráncokat, valamint az öregedés tüneteit és jeleit. További részletekért és bővebb leírásért keresse fel a gyogyline.hu weboldalt.