Business Central hasznos infók!

A Microsoft Dynamics NAV legújabb verzióját Microsoft Dynamics 365 Business Central-nak hívják, de a Business Central nem csak felhőalapú termék volt? Tehát pontosan mi változott? Több, mint a termék neve?

Business Central vár mindenkit a devit.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és többet tudhat meg erről a szolgáltatásról és az árakról is. A 2018 tavaszán elindított Business Central kezdetben „NAV in the cloud” névre hallgatott, mivel ez volt a Dynamics NAV első teljes funkcionalitású felhőverziója. A célja? A Microsoft erős pozícióba hozása a kis- és középvállalkozások számviteli szoftvereiben és ERP-piacán, amikor a vállalatok felhőalapú pénzügyi szoftverek használatára térnek át. Ez azt jelenti, hogy a Microsoft most már versenyezhet más felhőalapú játékosokkal, mint például az Oracle NetSuite-tal. A Business Central Tenerife kódnéven kezdte életét, mielőtt először „Dynamics 365 for Finance and Operations, Business Edition” néven jelent meg – a NAV lecsökkentett verziójaként, amelyet a Microsoft futtat saját magának az Azure-on és annak felhőplatformján. A kezdeti bevezetés nem volt nagyszerű, mivel úgy tűnt, mindenki várja a „NAV in the cloud” teljes értékű változatát, amely most van.

Business Central

Business Central

Ahhoz, hogy megértsük a NAV Business Central-ba való fejlődését, csak az Office 365-ig kell tekintenünk, és arra a tényre, hogy a Microsoft a bevezetése óta továbbra is az Office 2016-ot, most pedig az Office 2019-t értékesíti önállóan telepítve, önállóan helyszíni szoftverként, amely széles körben testre szabható a felhasználói igényekhez. Amennyiben többet tudna meg erről, nézzen be a devit.hu weboldalra, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha bármi kérdést tenne fel nekünk a business centrallal és a működésével kapcsolatban.