Builder gel online vásárlása néhány kattintással!

Mind az akril, mind az építőzselé használható egyformán lenyűgöző manikűr készítéséhez. Mindig a legjobb, ha alaposan megnézi ügyfele körmeit, és megnézi, milyen erősek, mielőtt eldöntenék, melyik a legjobb a számukra. Ha még nem ismeri a zselés körmöket, felteheti a kérdést, hogy mi a különbség a kemény gél, a lágy zselé és az építőzselé kifejezések között. Pontosan mik ezek?

Builder gel online várja a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és megtekintheti a legjobb termékeket kedvezményes árakkal és folyamatos akciókkal.  A kemény zseléket körömhosszabbításra használják, mivel olyan hosszúságot adhatnak, amit a legtöbb lágy zselé nem. Ebből a szempontból hasonlóak az akril körmökhöz, de még mindig LED- vagy UV-lámpa alatt kell megkötni. Az eltávolításhoz általában le kell reszelni őket, így jobban károsíthatják a természetes körmöt. A puha zselék hihetetlenül népszerűek a mai ügyfelek körében, mivel ugyanolyan tartósak, mint egy kemény gél, de könnyebben eltávolíthatók. Más néven „áztató” gélek, szükség esetén acetonnal óvatosan eltávolíthatók. Sok mai lágy zselé, mint például ecsettel ellátott üvegben kapható, és a szokásos körömlakkhoz hasonlóan alkalmazható – bár még körömlámpával kell megkötni.

Builder gél

Builder gél

Továbbra is növelheti a köröm vastagságát és hosszát, bár nem tudja annyira kiterjeszteni őket, mint egy kemény zselével. Tehát általában természetesebb hatás érdekében használják őket. Lágy és kemény építőzseléket is kaphat a forma és a hosszúság kialakításához. Fontos azonban megjegyezni, hogy mindkét típusú építő gél különbözik a szokásostól. Ezek vékonyabb állagúak, és bár segítenek megőrizni a körmöt, nem olyan strapabíróak, mint az építőzselék. Festhet géllakkot a természetes körömre vagy az építőzselé tetejére – csak ügyeljen arra, hogy ugyanazon a gélrendszer márkán belül maradjon. Amennyiben többet tudna meg és válogatni szeretne a jobbnál jobb builder gélek között, keresse fel még ma a marilynails.hu weboldalt.