Bőrbetegség a nemi szerveken? Van megoldás!

Viszketős érzést észlel a nemi szervek és esetleg a végbélnyílás területén? Vöröses vagy esetleg porcelánfehér foltok jelentkeztek az intim területeken? Lehetséges, hogy Önnek is lichen sclerosusa van, amely a nemi szervek bőrét és nyálkahártyáját érintő betegség. A gyakran magától is elmúló betegséget érdemes kezeltetni, hiszen egyes esetekben komolyabb szövődményei is lehetnek. És, hogy hol kaphat valóban szakszerű, megfelelő ellátást és tanácsokat? A Belvárosi Orvosi Centrumban, ahol nemzetközileg elismert szakorvosoktól kaphatja meg a szükséges felvilágosítást és kezelést.

[wp_ad_camp_1]

A nemi szervek bőrbetegségei bárkit érinthetnek kortól és nemtől függetlenül. A hat hónapostól késő aggkorig előfordulható betegség azonban 6-10-szer nagyobb eséllyel jelentkezik nőknél, mint férfiaknál. Fontos tudnunk, hogy ez nem egy nemi úton terjedő betegség, és kialakulásának oka még ismeretlen. Bár nem fertőz, de nagyon kellemetlen tünetekkel járhat. Ne hagyja hát, hogy a viszkető vöröses, később porcelánfehér foltok megkeserítsék életét.

Nemi szervek bőrbetegségei

Nemi szervek bőrbetegségei

A betegség előrehaladtával az érintett rész hámja elvékonyodhat és berepedezhet, a férfiaknál pedig közösülési és vizelési gondokat is okozhat. Utóbbiaknál néha a körülmetélés hozhat csak megoldást. Tehát, ha azt gyanítja, hogy lichen sclerosussal áll szemben, vegye fel a kapcsolatot a Belvárosi Orvosi Centrummal, ahol diszkrét körülmények között és kellemes légkörben igyekszünk majd megoldani a fennálló problémáját.

Hogy elkerülje, a problémákat végeztessen rendszeresen bőrgyógyászati vizsgálatot! Ezt pedig legjobb helyen a Belvárosi Orvosi Centrumban teheti meg. Kérjen tőlünk időpontot honlapunk online felületén, vagy telefonon a +36 30 870 7427 és a +36 30 372 6832 számok egyikének segítségével! Kérdés vagy probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@boc.hu e-mail cím segítségével! Döntését nem fogja megbánni!