Black Orchid: Tom Ford ikonikus illatának története

Tom Ford Black Orchid illata egy igazi klasszikus a parfümvilágban, mióta 2006-ban megjelent. A Black Orchidot mindenki imádja az üzletemberektől a belvárosi lányokig.

[wp_ad_camp_1]

Gazdag, egzotikus és mélyen csábító, az illat az első szippantásnál egyenesen megfélemlítő – de mint sokan tanúsíthatják, miután összekeveredik a testünk illatával, pézsma és szantálfa bársonyos illatává válik, amely nem érzik kifejezetten férfiasnak vagy nőiesnek, csak tisztán fényűzőnek. Ilyen merész profil mellett csak az illik, hogy a Fekete Orchidea figyelemre méltó háttérrel rendelkezzen. A legenda szerint az illatot egy ritka fekete orchidea ihlette, amelyet kizárólag magának Ford úrnak tenyésztettek. Tom Ford orchideák iránti rajongása arra késztette, hogy megtalálja a világ legfeketébb orchideáját. „Számomra ez a tökéletes virág… fényűző, elegáns, tiszta és kifinomult” – mondja Tom Ford.

Black Orchid

Black Orchid

Mivel nem talált tökéletes fekete árnyalatú orchideát, Tom Ford egy kaliforniai orchideatermesztő segítségét kérte a műveléshez. A legmélyebb, legsötétebb szirmok elérése érdekében végzett többszöri beporzási kísérletek után megszületett a Tom Ford fekete orchidea.  Fekete orchideájával, amely valósággá vált, Tom Ford a mesterekkel közösen megalkotta az ikonikus Black Orchid Eau de Parfumot, amely a fekete szarvasgomba, a rummal áztatott fekete szilva, a vanília, a szantálfa és természetesen a csábító keveréke ihletett, ehhez adták hozzá a fekete orchideát. 14 év telt el a Black Orchid megjelenése óta, és Tom Ford ismét visszatért az eredetinek erősen koncentrált változatával. A Black Orchid parfüm egy erőteljes parfüm új összetevőkkel, amelyek még mámorítóbbá teszik ezt az amúgy is közkedvelt és kifinomult parfümöt.  Az eredeti Black Orchid Eau de Parfum rajongói imádni fogják az új parfümöt.