Betonmarás eszközök bérlése kedvezményesen

A marást az építőipari gépek, az úgynevezett marógépek vagy a gyalugépek végzik. Ezek a gépek nagy forgó dob segítségével távolítják el és őrlik meg az útfelületet. A dob szerszámtartók tekercséből áll.

[wp_ad_camp_1]

Betonmarás kedvezményes elérhető az epo-trend.hu weboldalon ezért ne habozzon, látogasson el ide még ma, ha önnek is profi betonmaró gépre lenne szüksége, de nem akarna vásárolni egyet. Nálunk olcsón kibérelhet egy profi HTC gépet, ami minden problémát megold. A betonmaró gépekben a tekercsek úgy vannak elhelyezve a dob körül, hogy a talaj burkolata a középpont felé mozduljon, és a gép szállítószalagjára tölthető legyen. A szerszámtartók idővel elhasználódhatnak, és marás közben eltörhetnek, ha marás közben olyan autópálya-szerkezetekkel találkoznak, mint az aknák. A kopás mértéke (és ennélfogva a cserék közötti intervallum) az őrölt anyag típusától és konzisztenciájától függően változik; az intervallumok néhány órától több napig terjedhetnek.  A dob egy házba van zárva, amelyet a gyűjtött és a szállítószalagon elhelyezett őrölt anyag tárolására használnak. A szerszámspirálok távolsága a dob körül hatással van az út végfelületére, a legkevesebb távolságot a mikró-marás jellemzi.

Betonmarás

Betonmarás

A marógépek többsége felfelé vágott elrendezést használ, ami azt jelenti, hogy a dob a hajtókerékkel vagy a vágányokkal ellentétes irányban forog. A forgó dob sebességének lassabbnak kell lennie, mint a gép előrehaladási sebessége a megfelelő felület érdekében. A modern gépek általában olyan elülső terhelésű szállítószalag-rendszert használnak, amelynek az az előnye, hogy a marás előrehaladtával minden olyan anyagot felszednek, amely a szállítószalagról leeshetnek.    A végső megmunkált felület mélységének, lejtéseinek és profiljának szabályozásához sok marógép mélység-szabályozással rendelkezik. Gépbérlésért és az árakért keresse fel az epo-trend.hu-t.