Bérelj egy gyönyörű tűzpiros Ferrarit!

Ha azt mondjuk, hogy férfivadító sportautó, akkor szinte azonnal mindenki a Ferrarira gondol. Nem csoda, hiszen az olasz csoda, nem csak tekintélyt parancsoló külső jegyekkel rendelkezik, de az is megér egy misét, ami a motorháztető alatt lapul.

Ferrari bérlés tökéletes lehetőség arra, hogy ezt a nagyszerű autócsodát kipróbáld. Minden kisgyerek arról álmodozik, hogy egy nap lesz egy Ferrarija, méghozzá a klasszikus tűzpiros, amellyel keresztül-kasul szelheti az utakat. Ez az álom talán megkopik, de biztosan meg nem szűnik. A Ferrari 458 Italia igazi klasszikus, az az autó, amelyre minden autóbolond vágyik. Már a volán mögé beülni is eufórikus érzés, hát még, amikor felbőg a motor. Hidd el, akkor leszel csak igazán libabőrös. Nem a levegőbe beszélünk, hiszen valóban egy igazi lóerő bombáról van szó. Az automata váltóval rendelkező, hátsó kerék meghajtású lóerő csoda 2,7 másodperc alatt gyorsul száz kilométer/órára. Elég csak egy kicsit odalépned a pedálnak és már érezheted is, micsoda erő van egy ilyen autóban. A Ferrari 458 Italia bivalyerős 3900 cm3 V8-as motorral rendelkezik, a maximum sebessége pedig 335 km/h.

Ferrari bérlés

Ferrari bérlés

Ha régóta vágyakozol egy klasszikus, tűzpiros Ferrari után, akkor itt az ideje, hogy bérelj egyet és kipróbáld mire képes ez a lóerő csoda az Euroring pályán. Azt is kiválaszthatod, hogy hány kört szeretnél menni a 2,75 kilométeres pályán. A Ferrari bérlés akár ajándékba is tökéletes, így, ha van olyan barátod vagy ismerősöd, akinek közeledik a születésnapja vagy valamilyen különlegesebb alkalom, akkor megtaláltad számára a tökéletes ajándékot, aminek minden bizonnyal fog örülni és még sokáig emlegetni fogja. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el az euroring.hu weboldalra és tájékozódj!