Bar Harbor legjobb látványosságai és helyei

Bar Harbor nyüzsgő tengerparti városa Maine csodálatos Mount Desert szigetének és az északkeleti partján található, különösen a napsütéses nyári hónapokban élvezet ide jönni. Mivel csak egy kőhajításnyira van az Acadia Nemzeti Parktól, sokan használják a várost kiindulópontként, hogy felfedezzék csodálatos vadonját, mivel számos kiváló szabadtéri tevékenységet is kínál a hely.

Kis mérete ellenére a bájos város tele van sok nagyszerű üzlettel és étteremmel, szép parkokkal és érdekes történelmi turisztikai látványosságokkal. Növeli a vonzerejét, hogy festői környezete megtekinthető a Frenchman-öböl partján, ahol a víz körüli hajókirándulások és a bálnaleső kirándulások Bar Harborban a legjobb programot jelentik. A közeli drámai tengerparti tájnak és rengeteg fantasztikus ösvénynek, természeti helyszínnek és felfedezésre váró szigetnek köszönhetően Bar Harbor valóban az egyik legjobb szállás, ha a legtöbbet szeretné kihozni Maine-i látogatásából. A tengerparti várostól mindössze félórányi autóútra délnyugatra található a ragyogó Bass Harbour Head világítótorony, amely az Atlanti-óceán vad vizére néz. A szikla tetején található világítótorony és csillogó fehér tornya mesés fotókat biztosít a körülötte lévő drámai tengerparti tájnak köszönhetően.

Bar Harbor

Bar Harbor

Az Acadia Nemzeti Parkban található, mind a Bass Harbour, mind a Blue Hill Bay bejáratánál fekvő, történelmi Head Light lámpát egészen 1858-ban építették. Jelenleg egy helyi parti őrség tagjának magánlakása, ez az egyik legnépszerűbb hely a parkban, köszönhetően a vonzerőnek és a fenomenális panorámának az óceánra és a szigetekre. A város egyik legnépszerűbb, legbékésebb és legfestőibb helye a vonzó Agamont Park, amely Bar Harbor főutcájának északi végén található. A füves domb tetejéről lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhet a Frenchman-öbölben, valamint az összes hajóra és szigetre ráláthat, amelyek csillogó felszínét tarkítják.