Bababarát Oxigén Spa Hotel Noszvajon

Az édesanyák hangulata kihat a babákra is, így ha az anyuka kipihent, nyugodt, tele van energiával és boldog, akkor az a babának is jót tesz. Ha viszont nyűgös, fáradt és stresszes, az a babát is megviseli. A fárasztó egyforma hétköznapok után mindenki vágyik egy kis kikapcsolódásra vagy néhány nap nyaralásra a nyári melegben. A kisgyermekes szülők is szeretnének üdülni, de gyermeküktől nem kívánnak távol lenni. A megoldás ilyen esetben, ha olyan hotelt választanak, ami 100%-ban bababarát.

[wp_ad_camp_1]

Az Oxigén Spa Hotel az a hely, ahol a szülők stressz nélkül tudnak kikapcsolódni abban az esetben is, ha pici babájukkal együtt érkeznek nyaralni a hotelbe, mert a babákra tapasztalt, nyugodt, kiegyensúlyozott dadusok és szakképzett animátorok vigyáznak, amíg a szülők egy kicsit pihennek és feltöltődnek, például egy masszázs vagy egy kellemes úszás során. Az Oxigén Spa Hotel Noszvajon található Eger mellet néhány kilométerre.

Bababarát Oxigén Hotel

Bababarát Oxigén Hotel

A rusztikus Oxigén Hotelben mindent megtesznek a vendégek nyugalma és kényelme érdekében. Ezt szolgálja a hotel kialakítása és természet közeli világa, valamint a gyermek és bababarát szolgáltatások is. A babákra egyedülálló figyelem csoportosul a szállodában. A felszerelés, a felügyelet és a programok mind a szülők kényelmét, mind a babák biztonságát és boldogságát szolgálják.

Az oxigénhotel.hu internetes oldalon bárki megtekintheti a bababarát Oxigén Hotel kínálatát, programjait, képeken is megnézheti a szálloda szépséges kialakítását, az árakat és a kedvezményes üdülési csomagokat is, részletes tájékoztatót olvashat el a hotel szolgáltatásairól, egyedi árajánlatot is kérhet, sőt szállást is foglalhat. Aki egy igazán bababarát hotelben szeretne megszállni pici babájával, annak érdemes felkeresnie és átnéznie a hotel honlapját. Biztosan kedvet fog kapni a nyaraláshoz.