Az üzleti portréfotózás is fontos!

Manapság a vállalatok, üzleti csoportok és márkák az egész ügyvitelben alkalmazzák a személy centrikus hozzáállást a nyilvánosság felé. Ez általában kiterjed a márka minden aspektusára, a fotózásra is.

[wp_ad_camp_1]

A portréfotózás egyike azon tevékenységeknek, amelyek segítségével vizuális képet nyújthatunk az alkalmazottakkal kapcsolatban egy vállalkozáson belül. Végül is a márka és vállalkozás lényege a mögötte tevékenykedők – személyisége és karaktere – vizuális megjelenése. A professzionális üzleti portréfotózás mindig segíti a személyiség kommunikációját a külvilág felé, ezért érdemes alkalmazni azt online és akár offline módon is. Az üzleti vagy vállalati portrék készítése a stúdióban végzett tevékenységek központi része. Valójában fotós számára ez nem igazán különbözik a többi típusú portrétól, kivéve a hivatalos munkavégzés öltözékét, bár erre nincs szükség minden esetben, ha a hivatali öltözködési kódja nem hivatalos!

Portréfotózás

Portréfotózás

A portréfotózás azonban irodai körülmények között is elvégezhetőek, hogy a munkavégzés környezetét is bemutassuk, ne csak magukat a munkavégzőket. Az irodai beállítás hasznos színhelye lehet a portréfotózásnak, amely a munkatársakat mutatja be a munkahelyen. A fotózás előtt érdemes felbecsülni az iroda kinézetét és hangulatát, kidolgozni a legjobb szöget és világítási lehetőségeket és teszt felvételeket készíteni annak biztosítása érdekében, hogy az irodai háttér ne zavarja a tökéletes fotók előállítását. Természetesen szeretek diszkrét lenni és úgy fényképezni, hogy az ne akadályozza bárki munkáját. Időnként mesés képeket készíthetünk azzal, hogy a Budapesti látképeket ábrázoljuk egy ablakon vagy egy irodai erkélyen. Amennyiben felkeltette érdeklődését a portréfotózás szolgáltatásom keresse fel az ozseattila.com weboldalam, ahol tovább informálódhat rólam és az általam nyújtott professzionális szolgáltatások iránt.