Az univerzális felhasználású PVC függöny

A PVC szalagfüggönyt szívesen alkalmazzák ipari területeken, hisz nagyon praktikus, ezenkívül számos problémára jelent megoldást. Az ipari területeken szükség van olyan tárgyakra, melyek elősegítik a munka dinamizmusát, hogy hatékonyabb munkavégzés történjen.

[wp_ad_camp_1]

PVC függöny alkalmazása során a rajta való áthaladás egyáltalán nem jár nehézségekkel, sőt még az áruszállító targoncák is gond nélkül áthaladnak rajta. A PVC szalagok az áthaladást követően rögtön záródnak, így megakadályozva, hogy a hideg vagy a meleg levegő ki-beáramoljon. Ez egy nagyon hatékony módszer, hogy energiahatékonnyá tegye a különböző hőmérsékletű helyiségeken való áthaladást. A PVC függönyök egyedileg kerülnek legyártásra, hiszen a gyártás során figyelembe veszik az egyedi igényeket. A PVC függönyök univerzális felhasználásúak, hiszen amellett, hogy hatékonyan választják el a különböző hőmérsékletű tereket egymástól, ellenállnak a csapadéknak, megakadályozzák a por tovább terjedését, valamint korlátozott mértékben még hangszigetelnek is.

PVC függöny

PVC függöny

A PVC függönyöknek számos fajtája létezik. Azt, hogy kinek milyen típusúra van szüksége, azt a lezárandó nyílás mérete, valamint az igénybevétel fajtája befolyásolja. Ezeket a tényezőket figyelembevéve kell kiválasztani a PVC szalagok szélességét, anyagát, vastagságát. Természetesen igény szerint, akár elhúzható szalagfüggönyt is választhat, ehhez vegye fel a kapcsolatot a thermonet-trade.hu weboldalra, ahol egyedi árajánlatot kérhet. Ezenkívül a thermonet-trade.hu weboldalon megtekintheti a PVC szalagfüggönyök széles választékát, valamint szükség esetén akár bővebb információkhoz is juthat. Kérjen ajánlatot még ma Ön is saját PVC szalagfüggönyére!